menu

Killer - Immortal (2005)

mijn stem
3,39 (9)
9 stemmen

Belgiƫ
Metal
Label: Mausoleum

  1. Immortal (5:21)
  2. Frozen Fire - Burning Ice (3:39)
  3. Stone Cold (5:17)
  4. The Mirror (6:34)
  5. Queen of the Future (4:32)
  6. Highland Glory (6:08)
  7. Touch of Evil (5:13)
  8. Drifting Away (3:07)
  9. Easy Rider (4:19)
  10. Always and Forever (5:39)
  11. Liquid Shadows (7:12)
  12. Ad Tempus Vitae (5:44)
totale tijdsduur: 1:02:45
zoeken in:
avatar van Sir Spamalot
4,0
Kan iemand hiervan de tracklist eens bekijken, bij voorkeur iemand die dit album heeft? Metal Archives en mijn "virtuele versie" tonen een gans ander verhaal: klik.

avatar van Rudi S
Sir Spamalot deze hier op de site klopt dus niet.
Immortal
hoes

avatar van Sir Spamalot
4,0
Rudi S, bedankt! Correctie ingediend (vorige tracklist was een import vanuit Itunes) en staat op mijn luisterlijst voor binnenkort. Killer was samen met Acid uit Brugge, Crossfire uit Aalst en Ostrogoth uit Gent onze "grote vier" in Belgenland lang, lang geleden...

avatar van Sir Spamalot
4,0
Broken Silence was een ijzersterke tweede comeback van dit viertal uit Antwerpen en dit is opnieuw een lekker fel en goed in het gehoor liggend album. In de oertijd van de jaren tachtig speelde Killer met zijn drieën, nu zijn ze met zijn vieren door de toevoeging van een toetsenist, net zoals op Broken Silence. Gitarist Paul Van Camp (Shorty voor de vrienden) en toetsenist Dave Powell schuwen de duels niet, waarvan akte in het buitengewone lekkere Queen of the Future. Afsluiter Ad Tempus Vitae (“voor het leven”) is een instrumentaal nummer.

avatar van Quiny
5,0
Dit is één van de albums die mij persoonlijk aanspreekt en raakt. De wereld staat niet stil en als ge al van u jonge jeugdjaren continu muziek maakt wilt ge al is iets nieuw proberen. Terwijl trouw blijven aan uzelf en het publiek of de luisteraar entertainen. In elk nummer zit een goed verhaal en klinkt meer melodieus dan in de jaren 80. Voor sommigen is die synthesizer niet nodig, ik hou wel van is iets speciaals dat wat dieper gaat. Als het maar lekker hard gaat en blijft, wat absoluut het geval is. Old school retro heavy metal liefhebbers moeten maar eens naar een live optreden gaan zien. Als het met liefde en passie gemaakt en gesmaakt is zijn we content.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:13 uur

geplaatst: vandaag om 22:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.