menu

Rabbit - Broken Arrows (1973)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Island

  1. I Love Life and Peace (2:13)
  2. Broken Arrows (2:26)
  3. I Don't Mind (4:00)
  4. Ergot (3:08)
  5. Blues My Guitar (2:47)
  6. Music Is the Answer (3:50)
  7. Salt Annie GingerTree (2:22)
  8. London Town (2:39)
  9. You're There Somewhere (5:36)
  10. Boll Weevil Blues (2:49)
totale tijdsduur: 31:50
zoeken in:
avatar van Droombolus
4,5
Deze prachtige plaat werd opgenomen in de dal-uren van de studio waar John "Rabbit" Bundrick zo'n beetje woonde rond 1972. In die tijd was hij de toetsenist in de laatste incarnatie van Free en de meeste nummers schreef hij toen hij toerde met die band. Island bracht 'm uit zonder al te veel aandacht aan publiciteit te schenken en als gevolg daarvan verdween het album al vrij snel in de vergetelheid. Ik moest in 73 al 2 maanden op mijn bestelling wachten voordat ik eindelijk een kopie in mijn handen had.

Doodzonde, want dit is IMO de beste plaat van een "side-man" aller tijden. Bundrick is zeker niet een geweldige zanger, maar hij kan met zijn melodieën en teksten de beoogde sfeer zo goed overbrengen dat het positieve kippenvel nog steeds regelmatig op m'n armen verschijnt als ik 'm weer eens in de spelert heb.

Bij mijn weten is dit fraais nog steeds niet officieël op CD uitgekomen, maar is wel te bestellen via zijn site........ ( http://www.rabbitwho.com/mu_solo.html )

Gast
geplaatst: vandaag om 02:21 uur

geplaatst: vandaag om 02:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.