Novastar - Novastar (2000)

322 stemmen | gemiddelde 3,76
België
Label:
Warner
Wrong (4:01)
Smooth Flavours (3:38)
Caramia (4:48)
Moreau (4:25)
The Best Is Yet to Come (3:49)
Millersan (3:27)
Carelessly Dating (3:11)
E (2:47)
Do Run (3:38)
Lost & Blown Away (2:47)
totale tijdsduur: 36:31totale tijdsduur: 36:31
[permalink] geplaatst op 5 juni 2009, 16:18 uurSirNoodle schreef:
Een beetje onevenwichtige plaat, maar wel met een paar echt mooie pareltjes.
Algemeen: over 5 goeie nummers en de rest 'vullers' zou ik normaal niet zo enthousiast zijn, maar de vullertjes hier dragen net bij aan het geheel en zorgen dat het totaalplaatje ook beter klopt.
Voordat ik mijn mening wilde geven over deze plaat las ik eerst wat andere reviews. En kijk aan: Sir Noodle schreef ooit op wat ik nu wilde opschrijven.

De pareltjes voor mij: Wrong, Smooth Flavours, Caramia, Moreau & het prachtige Lost & Blown Away. Een nieuwe Vlaamse ontdekking na dEUS.
De rest is wel aardig: best mooie liedjes, niveau van de Nederlandse popmuziek. Wat een verschil dus binnen 1 album.
Gemiddeld kom ik op 3,5*
[permalink] geplaatst op 6 juni 2009, 9:14 uurNa nog 2x draaien kom ik toch uit op een ander gemiddelde tussen prachtige nummers en mooie liedjes: 4,0* voor dit debuutalbum.
[permalink] geplaatst op 11 juni 2009, 0:58 uurMooi Debuut van mijnheer Joost dat zonder meer.
De single Wrong, Caramia, The Best Is Yet To Come & de afsluiter vind ik de mooiste nummers.
In E lijkt zijn stem op sommige momenten op die van Bono.
Het einde van het nummer Do Run verraad de invloed van The Beatles.
Fraaie plaat, maar de opvolger Another Lonely Soul vind ik nog vele malen beter.
[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 18:54 uurWel grappig dat de 3 Novastar-albums bijna exact hetzelfde gequoteerd worden. Persoonlijk vind ik deze de beste.
[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 19:34 uurVoor mij is dit onterecht de laatste plaat klinkt veel matuurder dan deze. Dit is zeker geen slechte plaat maar ik leg hem persoonlijk heel weinig op enkel de hits kunnen mij nog boeien, ook al worden die op sommige periodes van het jaar echt platgespeeld.