menu

The Hush Sound - Goodbye Blues (2008)

mijn stem
3,35 (10)
10 stemmen

Verenigde Staten
Pop / Rock
Label: Fueled by Ramen

  1. Intro
  2. Honey
  3. Medicine Man
  4. The Boys Are Too Refined
  5. Hurricane
  6. As You Cry
  7. Six (Interlude)
  8. Molasses
  9. That's Okay
  10. Not Your Concern
  11. Love You Much Better
  12. Hospital Bed Crawl
  13. Break the Sky
  14. You Are My Home *
  15. Pretty Down to Your Bones *
toon 2 bonustracks
zoeken in:
avatar van chansadres
Nog een plaatje waar ik naar uitkijk. Eerste single Honey is gereleased en dat smaakt toch weer naar meer!

avatar van Tha)Sven
2,5
De vorige albums waren erg lekkere popalbums die heerlijk wegluisterden. Ben ook wel benieuwd of ze het niveau van de vorige albums kunnen volhouden. Ik hoop stiekem op een song met hetzelfde niveau als Echo, wat ik een prachtige popsong vind.

avatar van Tha)Sven
2,5
Na het album een aantal keren geluisterd te hebben, moet ik zeggen dat hij me erg tegenvalt. Nogal de rock kant op gegaan en dat komt de songs niet ten goede. Ik vond de frisse piano rock nummers afgewisseld met de piano ballads veel beter. De lyrics van deze band zijn altijd al niet de sterkste kant geweest. Het voelt allemaal nogal geforceerd aan. helaas kom op een 3** uit. Jammer en voor mij de grote tegenvaller van dit jaar (tot nu toe).

2,5
Medicine man is wel een erg lief liedje. Rest van het album ken ik niet, maar dit nodigt wel uit om het verder te gaan beluisteren.

5,0
Ik vind dit echt een geweldig album. Precies de mix die ik zoek tussen pop en een wat rocky-er geluid. Daarbij komt dat de muziek vrij melodieus is. Erg fijn. Ook gelijk de vorige cd's gekocht.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:21 uur

geplaatst: vandaag om 12:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.