18 stemmen | gemiddelde 4,22
Label:
Bgo
Here Comes the Sun (4:48)
(I Believe) Love's a Prima Donna (5:00)
Mad, Mad Moonlight (5:50)
Red Is a Mean, Mean Colour (5:12)
Sweet Dreams (1:57)
Finally a Card Game (2:39)
Psychomodo (5:44)
(If This Is Love) Give Me More (5:14)
The Best Years of Our Lives (4:49)
(Love) Compared to You (3:25)
Mr. Soft (3:14)
Sebastian (10:44)
Seeking a Love (1:17)
Tumbling Down (6:34)
Make Me Smile (Come Up and See Me) (6:44)
totale tijdsduur: 1:13:11totale tijdsduur: 1:13:11
[permalink] geplaatst op 19 december 2009, 0:32 uurDit is inderdaad een waanzinnige live-plaat. Los van dat hij enorm mooi is opgenomen en enorm authentiek klinkt is het een geweldig optreden. Ronduit briljante setlist en Steve Harley is echt een verteller van z'n nummers. Alsof hij ze voor 't eerst zingt. For lack of better words noem ik hem maar fris en echt. Misschien wel m'n favoriete live-plaat.
[permalink] geplaatst op 25 januari 2010, 19:17 uurken je Stripped To The Bare Bones??
ook een live plaat van hem, acoustisch,
al wee ik niet of het een officiele release is of een bootleg....
heb hem toch maar toegevoegd

[permalink] geplaatst op 14 december 2011, 14:56 uurLeuk livealbum van Cockney Rebel. De orkestrale glamrock van zijn eerste dagen is hier compleet vervangen door britpop; een soort oasis avant-la lettere. Melodieuze, aanstekelijke muziek die met veel overtuiging door Harley worden vertolkt.
[permalink] geplaatst op 14 december 2011, 15:14 uuris deze op cd verkrijgbaar ?
[permalink] geplaatst op 14 december 2011, 15:19 uurJa, deze is op CD verkrijgbaar.
[permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 16:14 uurBeste live album ooit gemaakt, Steve Harley in topvorm. Prachtig openingsnummer 'Here comes the sun'' Zo hebbenThe Beatles dit nog nooit gespeeld. Sebastian kippenvel '' Your Lips Ruby Blue'' Harley kan het trouwens nog steeds. Laatst nog in verschillende zalen met volle overtuiging.
[permalink] geplaatst op 3 januari 2013, 22:23 uurBehoort zeker tot één van de beste live albums ooit gemaakt. De sfeer die tijdens het concert hoort/voelt komt volkomen tot z'n recht op deze plaat.
Tumbling Down fantastisch !!!!