menu

Archive - Unplugged (2004)

mijn stem
3,12 (12)
12 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Pop
Label: Warner Bros.

  1. Fuck U (5:31)
  2. Noise (3:50)
  3. Sleep (4:54)
  4. Game of Pool (2:26)
  5. Girlfriend in a Coma (2:27)
  6. Conscience (3:45)
  7. Absurd (3:16)
  8. Me and You (4:15)
  9. Goodbye (6:04)
  10. Run (3:52)
totale tijdsduur: 40:20
zoeken in:
avatar van vigil
3,0
Ik was erg benieuwd of Archive het haast psychedelische geluid ook in een unplugged setting kon neerzetten. Helaas moet ik concluderen dat dit niet helemaal het geval is. Het is niet slecht maar het magische wat Archive in een ,zeg maar, electrische setting kan neerzetten lukt in de niet geplugde versie maar matig. Een niet bijster goede cover van The Smiths helpt daar helaas ook niet bij.

avatar van AOVV
2,5
Hier staan enkele behoorlijk mooie luisterliedjes op ('Conscience', 'Me and You'), hoewel de neiging om onbewust de drempel der meligheid te overschrijden soms wat te sterk is. Bovendien is die cover van The Smiths inderdaad erg sneu.

Ik hou wel van zachte, lieve, kleine liedjes, maar weet dat Archive beter tot z'n recht komt als het met nummers als 'Controlling Crowds', 'Bullets' of 'Old Artist' op de proppen komt. Geen onverdeeld succes dus, in mijn ogen.

2,5 sterren

avatar van DjFrankie
2,5
DjFrankie (moderator)
Overbodig album, en een mislukte cover.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:33 uur

geplaatst: vandaag om 21:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.