menu

Alberto Iglesias - Todo Sobre Mi Madre (1999)

mijn stem
3,85 (10)
10 stemmen

Spanje
Score
Label: Universal

  1. Soy Manuela
  2. Tras el Corazón de Mi Hijo
  3. All About Eve
  4. No Me Gusta Escribas Sobre Mí
  5. Otra Vez Huyendo Y Sin Despedirme
  6. Gorrión
  7. Todo Sobre Mi Madre
  8. Mecánica del Transplante
  9. Esteban, Mi Hijo
  10. Qué Edad Tiene Usted?
  11. Coral Para Mi Peqeño Y Lejano Pueblo
  12. Igualita Que Eva Harrington
  13. Faltaba La Mitad
  14. Tu No Tienes Padres?
  15. Pavana Para Agrado
  16. Ensayo en Teatro Desocupado
  17. Dedicatoria
  18. Tajabone
zoeken in:
avatar van aERodynamIC
Gezien het feit dat dit niet moviemeter is, hoef ik over deze sublieme film niets te zeggen. De bijbehorende muziek vind ik geweldig (Iglesias weet telkens de sfeer van Almodovars films treffend om te zetten naar de muziek). Misschien wat voor Neo om over de score wat meer te vertellen ?

4,5
neo
Iglesias is een componist waar ik in de loop er jaren heel langzaam wat meer van leer kennen.Todo Sobre Mi Madre is er zo een waarbij de componist op een manier schrijft dat dankzij tempogevoelige tracks, met Spaanse inslag van de gitaar en orchestrale elementen, steeds meer in de karakters kruipen.De drang om een passievolle Spaans getinte sfeer neer te zetten is zo typisch Iglesias.Hable Con Ella is de score in het verlengde van Todo, in positieve zin.Het passionele, sex gedreven onderliggend karakter is misschien wel meer verleidend dan de beelden zelf in Todo.Ook met die sexuele lading ging het de componist beter af met zijn werk voor Lucía y el sexo.Dit neemt niet weg dat Todo een goeie score is, die voor de verandering (zijn er geen andere orkesten vraag je je zo langzamerhand af) door overbekend Philharmonic van Praag.4 sterren

avatar van aERodynamIC
Dank u voor de toelichting

Gast
geplaatst: vandaag om 11:42 uur

geplaatst: vandaag om 11:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.