Cliff Eidelman - Free Willy 3: The Rescue (1997)

8 stemmen | gemiddelde 3,87
You Were Right (2:08)
A New Family (1:36)
End Credits (3:48)
totale tijdsduur: 29:13totale tijdsduur: 29:13
[permalink] geplaatst op 25 mei 2004, 19:22 uurEidelman ging aan de haal met de al eerder gecomponeerde scores van de eerste 2 delen van Poledouris.Zijn eigen inbreng is het meer ingetogen karakter, waar Poledouris nog wel eens iets te groots te werk ging.Nog belangrijker zijn de keltische invloeden vertolkt door vocaal Francine Poitras, onder andere te horen in ''Awakening''.Eidelman en Poitras werkte weer samen Ocean Men, qua verder stijl veel klinkend naar zijn Free Willy 3 score
4.5 sterren
[permalink] geplaatst op 23 april 2006, 17:15 uurDie stem van Francine Poitras in combinatie met Eidelman's muziek werkt vrij magisch in de eerste ontmoeting van het jochie onder water moet ik zeggen. Wellicht dat bij voorkeur de componist het thema van Poledouris volledig had kunnen weglaten, al zullen daar de meningen over verschillen.
[permalink] geplaatst op 25 september 2009, 19:41 uurIk vind deze beter dan de eerste 2 scores. de 1ste score waren maar een 5tal nummers heel goed. Hier heb je bijna allemaal de nummers die goed zijn. Hier elk nummer dat ik hoor weet ik nog ongeveer waar ze worden afgespeeld in de film.