menu

Qwel & Kip Killagain - The New Wine (2008)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Galapagos4

  1. Adam & Eve (3:07)
  2. Big Eyes (3:40)
  3. Agape Rain (2:57)
  4. Innuendo (1:44)
  5. B.rainwashing (3:21)
  6. Starved Rock (1:33)
  7. The New Wine (3:53)
  8. Can't Fool the Blues (5:02)
  9. Frost Seeding (3:42)
  10. Reality TV (2:59)
  11. Grinding Gear (2:44)
  12. Bonita Bitrell (2:36)
  13. Internet Killed the Video Star (1:31)
  14. Heliocentric (2:44)
totale tijdsduur: 41:33
zoeken in:
avatar van Rhythm & Poetry
Eindelijk gelekt, want ik keek best wel uit naar dit project. Qwel is de rapper en Kip Killagain neemt de producties tot zich.

avatar van Chrisseh
Ik vind meestal Qwel z'n stem niet lekker weg luisteren. En dat's wel jammer.

avatar van Rhythm & Poetry
Begin van de cd kan mij erg bekoren. De producties in combinatie met een goede flow van Qwel doet het daar erg goed. Daarna zakken de producties wat in waardoor Qwel ook veel minder goed uitkomt met zijn flow. Het album blijft vervolgens tot het eind een beetje saai.

avatar van He$$el_01
4,0
Erg goed album dit. Qwel is een goede MC met een iets apart stemgeluid, maar voor mij zeker niet hinderlijk. Zijn teksten zijn bij vlagen ook vermakelijk. Bij de meeste nummers zit er ook wel een goed idee achter. De beats passen goed bij Qwel. Ze zijn soms een beetje ongewoon, maar ze vervelen ook bijna nooit. Het nummer Can't Fool the Blues is eigenlijk het enige nummer dat niiet zo interessant is. Helaas is dit ook meteen het langste nummer van het album.

Met iets meer afwisseling, bijvoorbeeld een paar gastartiesten of een wat 'hardere' beat ertussen, had dit echt een topalbum kunnen zijn. Toch is dit zeker niet slecht.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:08 uur

geplaatst: vandaag om 16:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.