28 stemmen | gemiddelde 3,14
Label:
Kochtotale tijdsduur: 1:03:59totale tijdsduur: 1:03:59
Relax
[permalink] geplaatst op 8 september 2008, 11:23 uurthomzi50 schreef:
Hij is naar Relax gegaan.
En voordat ik het album had, vond ik al dat het album niet tegenviel, ik vind dat nog steeds zo.
Relax
[permalink] geplaatst op 10 september 2008, 11:13 uurTry Ya Ya Ya, Good Night en Long Time Coming, wat een nummers zijn dat!
3,5*, dit is zeker wel een goed album, alleen jammer van #4 maar als je die track niet zo serieus neemt is het nog een entertaining nummertje ook nog.
Sommige beats zijn echt lekker, wel af en toe erg herkenbare samples, maar dat maakt niet uit.
De teksten van RZA zijn ook zeer diep, soms zelfs niet te begrijpen. (denk aan Aesop Rock)
[permalink] geplaatst op 13 september 2008, 13:20 uurIk heb deze cd orgineel in het bezit en bij mij is de track list toch net wat anders, ik heb er ook 2 bonusnummers bij.
Mijn eerste RZA aka Bobby digital album die ik luister en ik vind het wel een lekker album.
Mijn favoriete nummers zijn nu nog: Long time coming, Try ya ya ya, Creep en up again.
[permalink] geplaatst op 15 oktober 2008, 15:40 uurVind dit album toch wel heel erg dope, niet hoogstaand maar zeer lekker, een 3 voor nu, toppertjes: Try yayaya, No Regrets (DE topper van het album) U can't.. Goodnight
[permalink] geplaatst op 14 november 2008, 18:26 uurblijft toch lekker alleen nr 13 is niks
[permalink] geplaatst op 10 mei 2009, 5:31 uurj.b.b.l schreef:
Heb hem net weer opgezet en ik verhoog het met een halfje.Nummers die ik echt goed vind zijn You Can't Stop Me Now,Booby Trap,Try Ya Ya Ya(Refrein werkt soms wel vervelend),Money Don't Own Me en Creep(heeft een geweldige beat,refrein kan soms negatief werken).Verder vind ik alles matig tot slecht,vooral Put Your Guns Down.Ik wordt niet echt blij van de stem van Thea van Seijen vooral op Drama,matige zangeres vind ik.De gastartiesten zijn niet echt spectaculair maar zoals ik al eerder aangaf,ik heb echt last van RZA dus ik wordt toch wel blij als ik een goeie flow hoor.Als een geheel is dit gewoon saai,ik bloei wel weer op als ik een van de nummers die ik heb opgenoemd hoor.Een 2,5
Snap niet waarom de meeste "Put Your Guns Down""zo'm kut nummer vinden... vind het persoonlijk 1 van de betere tracks van het album; relaxt melodietje, chille raps, mooi refrein.
[permalink] geplaatst op 11 september 2009, 20:37 uurBooby Trap is fucking geweldig. Digi SnackYEAAAAH!