menu

Goth Von Core - Cabalistic Extirpation (2008)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Electronic
Label: GvC Industry

  1. Cheery Tale (4:45)
  2. Kay-LynnX10 (3:55)
  3. Distortion Code (5:07)
  4. Biorhythmic Malignancy (4:14)
totale tijdsduur: 18:01
zoeken in:
lambf
Lekkere EP van Goth Von Core. Bruut beukende Darkcore die als een 12-tonner met 150 km/h op je afkomt en net op het laatste moment nog wil stoppen, BAM BAF KRAK KCHCCHCHCH. Daar gaan je ingewanden. En dat terwijl het andere been helemaal verpulverd tegen de stoep ligt.

De productie had mischien nog ietsje beter mogen zijn. Net geen 4,5* je. Mischien ook wel, maar dat geef ik hem dan nog niet. PFF, had ie m'n hoofd maar moeten verpletteren

4,0
lambf heeft mij Goth Von Core aangeraden om eens een kans te geven.
Wel, lambf, bedankt! Ik kan Goth Von Core best smaken, vooral Kay-LynnX10 vind ik persoonlijk het allerbeste nummer van deze plaat, lekker blijven beuken met de muziek totdat je erbij neervalt, dat kan van elk nummer gezegd worden!
Darkcore op topniveau, Cabalistic Extirpation valt mij uitermate goed mee en ik ben er vrijwel zeker van dat ik deze plaat nog erg vaak ga beluisteren, een aanrader!
Cijfer: 4,0*!

Gast
geplaatst: vandaag om 03:25 uur

geplaatst: vandaag om 03:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.