41.257 gebruikers | 254.514 albums | 231.169 artiesten | 3.427.567 berichten | 1.911.799 stemmen

locatie: Albums » Nas - Untitled (2008) » Info

Nas - Untitled (2008)

Alternatieve titel: Nigger

Nas - Untitled (2008)
175 stemmen | gemiddelde 3,43
mijn stem:
Label: Def Jam
  1. Queens Get the Money (2:16)
  2. You Can't Stop Us Now (3:09)
    met Eban Thomas en The Last Poets
  3. Breathe (3:39)
  4. Make the World Go Round (3:49)
    met Chris Brown en The Game
  5. Hero (4:04)
    met Keri Hilson
  6. America (3:56)
  7. Sly Fox (4:03)
  8. Testify (2:50)
  9. N.I.G.G.E.R. (The Slave & the Master) (4:36)
  10. Untitled (2:51)
  11. Fried Chicken (2:50)
    met Busta Rhymes
  12. Project Roach (1:48)
    met The Last Poets
  13. Ya'll My Niggas (4:15)
  14. We're Not Alone (5:44)
    met Mykel
  15. Black President (4:55)
    met Johnny Polygon
  16. Like Me * (3:47)

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2010, 2:35 uur
Tyn schreef:
X-man schreef:

Als hij werkelijk geen concerns heeft over hoe de fans en critics dit project beoordelen waarom kiest hij dan opeens voor zulke radio vriendelijke beats?

Damn near Illmatic.. laten we zeggen dat de beats op die plaat wel ietsje beter zijn!!

Ik ben het met je eens dat de beats op illmatic beter zijn maar ik ben het zeker niet met je eens dat Nas voor radiovriendelijke beats heeft gekozen, op we make the world go round en hero na dan. Het zijn geen illmatic beats maar we zitten ook niet op een 2e illmatic te wachten, een klassieker moet je niet proberen na te maken. Je moet met iets nieuws komen en ik vind dat Nas daar op dit album redelijk in geslaagd is. Ik vind het vooral zo goed dat de uitgesproken mening eindelijk weer eens op een hiphopplaat terug te vinden is.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juli 2010, 14:13 uur
BX-ELa schreef:

Grappig dat State of Mind en Raul het album 'I Am' het slechts vinden na 'Nastradamus'..

Op 'I Am' staan meer tijdloze classics vind ik dan Street's Disciple zoals Nas is Like, NY State of Mind 2 en Undying Love.
Maar op I Am staan niet heel veel ech vette platen, daar ben ik het mee eens.

Wat betreft Nas Is Like heb je echt helemaal gelijk. Wellicht zou I Am alleen al vanwege dit nummer hoger moeten staan dan Untitled... De beste track uit de hele Nas discografie als je het mij vraagt.

Dit album weer eens geluisterd en hoewel er echt wel wat leuke nummertjes opstaan verpest de productie echt alles voor mij... Met We Make The World Go Round als zeer triest dieptepunt.

» Laagste prijs voor dit album

Untitled (speciale uitgave) (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Untitled (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Untitled Remixes (€ 8,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor dit album

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2010, 19:44 uur
Raul schreef:

Hier ben ik het zwaar mee eens. Grappig genoeg vind ik "We make the world go round" dan weer een van de betere nummers.

MF Doom of 9th Wonder zou deze plaat eens onder handen moeten nemen.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2010, 21:46 uur
We Make The World Go Round is echt verschrikkelijk :N

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 december 2010, 14:33 uur
Been there, done that over kauwgomballenbeats. Ik had wel wat meer verwacht van Nas destijds...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 maart 2011, 3:09 uur
Nas' maatschappijkritische en 'donkere' album. Cover vind ik erg dope. De titel vind ik ook wel mooi. Het is een soort censuur. Hij mocht zijn album niet Nigger noemen dus noemt hij zijn album niks. Untitled. Geen titel. Hard. Bezit leuke tracks maar ook mindere net als zijn voorganger. Je merkt trouwens een diepe contrast tussen dit en illmatic. De oudere wijze Nas probeert de mensen een boodschap te geven tussen de tracks door. Terwijl de jongere Nas nog een paar verhaaltjes en brag 'n boasts voorschotelt.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2011, 23:26 uur
Deze man is het nog niet verleerd hoor... foeee!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2011, 23:14 uur
Conceptueel sterk weer, raps niks mis mee, maar Nas' oor voor beats wordt er niet beter op. Aantal vervelende producties houdt dit van hogere score af.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2011, 17:11 uur
Nas vind ik nog steeds chill, eigenlijk alleen maar goede albums gemaakt! Kijk al vast uit naar Life is Good

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 0:38 uur
Had stiekum gehoopt op een nieuw Nas album dit jaar, maar helaas... Nasty is dé track van 2011 voor mij, en als Nas dat niveau kan doortrekken over het gehele Life Is Good, wordt dat een album om naar uit te kijken! Ik kan niet wachten!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2012, 18:58 uur
Redelijk album, gewoon redelijke tracks met helaas 2 erg slechte tracks: Hero en Make the world go round. Erg slecht. De rest is redelijk, Nas blijft goed rappen en is conceptueel erg sterk, maar de beats vallen vaak een beetje tegen. Er zijn 3 uitschieters naar mijn mening: America , N.I.G.G.E.R en Testify . Vooral America, één van mijn favoriete tracks van Nas. Prachtige productie, en Nas spit keihard de waarheid. Die 3 laatstgenoemde tracks vind ik dus erg goed, de rest gaat ook wel op Hero en Make the world go round na. 3*

Ik ben overigens erg benieuwd waar Nas mee gaat komen op Life Is Good, zijn nieuwe album die binnenkort moet uitkomen. Er zijn al 2 singles gereleased, Nasty en The Don, die zijn erg goed. Ik hoop dat 'ie dat niveau aanhoudt op het gehele album, want zijn laatste solo-album dat ik echt goed kan waarderen dateert alweer uit 2002. Hiphop Is Dead is wel oké hoor, maar geen topalbum. Maar gezien de 2 nieuwste singles en alles wat Nas heeft gezegd in interviews, zijn mijn verwachtingen hoog! :D

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 april 2012, 22:28 uur
Wat heeft ie allemaal gezegd dan?!
Ook ik kijk altijd weer uit naar een nieuw Nas album, ook al valt het vaak wat tegen...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 april 2012, 3:02 uur
Moet je z'n interviews eens gaan volgen ;)!