45 stemmen | gemiddelde 3,66
Score
Label:
Atlantictotale tijdsduur: 51:33totale tijdsduur: 51:33
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2004, 17:36 uurGeweldige soundtrack met hele leuke, vrolijke en grappige nummers. 4,5 sterren !
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2004, 22:38 uurDie rock en hiphop versies van de nummers die aan het eind staan zijn ook leuk dus?
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2004, 22:55 uurIn de film vind ik de nummers allemaal geweldig maar ik vind ze zo zonder de beelden toch wat tegenvallen. Die nummers op t eind zijn wel leuk maar het is niets speciaals 3,5*.
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2004, 23:01 uurIk vond van het nummer "What Would Brian Boitano Do ? Part 2" met D.V.D.A. wel erg leuk ...
[permalink] geplaatst op 19 maart 2005, 19:58 uur"Shut your fucking face Uncle Fucker"
Een beetje lachen met Disney, fun!
Cartman kicks ass!
Screw you guys, I'm going home!
Respect my authoritaaaai!
[permalink] geplaatst op 7 juli 2006, 14:42 uurDe film was ronduit hilarisch. Op cd zijn de nummers nog even geweldig als in de film, het grappige gaat er niet van af en eigenlijk zijn ze zo aanstekelijk als de pest. 'Mountain Town' is toch wel het mooist maar 'Blame Canada', 'What Would Brian Boitano Do?' en 'La Resistance' komen er erg dicht in de buurt. Geweldige tracks! De rocknummers op het einde zijn nutteloos en verkrachten de originele liedjes. Niets aan, maar daar tegen over staan de andere tracks die het dubbel en dwars goed maken.
4.0
[permalink] geplaatst op 22 december 2006, 2:17 uurEcht geweldig

De film echt een triljoen keer gezien en ik vind de liedjes zonder beeld nog steeds érg leuk. Up There, La Resistance, Blame Canada, eigenlijk allemaal. Teksten zijn hilarisch, enenen.. 4,5e ster
[permalink] geplaatst op 12 maart 2007, 12:23 uurVodn het een prachtige samenwerking van Shaiman met Parker. Shaiman, die bekend staat om zijn vele mierzoete scores, gebruikt juist die dingen uit zijn carriere om een erg leuke parodie neer te zetten, en de lyrics van de songs van Parker zijn hilarisch. Disney filmmuziek op de hak genomen! Neem 'Mountain Town' met diens orchestrale melodie en manier van zang die de openings muziek van Beauty and the Beast op de hak neemt. Matt Stone hielp niet mee aan de muziek, waar hij dat in de serie weleens deed met additionele muziek.
Jammer genoeg zijn de vele korte stukjes score van Shaiman nooit officieel uitgebracht. Zoiets zou ik ook graag eens zien van de serie, want wat een heerlijke parodieen op (formulie) scores zitten er in, met niet persee een tongue-in-cheeck gevoel. Van de film is overigens wel een promo met de complete score en alle songs als op deze officiele uitgaven staan.
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2007, 21:18 uurSouth Park blijft voor mij toch de beste en een van de wat actuelere animated sitcoms.
De eerste aflevering is ook echt een wereldse klassieker.
Deze film kan ik vaker kijken dan de meeste komedie-films.
En dat heeft met name te maken met de muziek/parodieën die in de film voorkomen.
Echt pakkende en blijvende nummers. 4,5*
Waarom geen 5? omdat de meeste gastartiesten me totaal niet kunnen boeien.
[permalink] geplaatst op 9 juni 2008, 13:20 uurIk vind de eerste helft van het album helemaal toppie. Maar als de gastartiesten ineens komen, vind ik het ineens veel minder leuk.
[permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 21:19 uurVind die extra versies zo minder.
Erg jammer, want de originele versies zijn allemaal niet minder dan geniaal.