Snatch (2001)

42 stemmen | gemiddelde 3,72
Score
Label:
Tvttotale tijdsduur: 59:50totale tijdsduur: 59:50
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2004, 20:10 uurEen leuke verzameling van bekende en minder bekende nummers die vaak perfect in de film passen.
Degenen die de film hebben gezien hebben er als extra bij dat ze de beelden en situaties weer op kunnen halen, vele nummers doen je nl precies aan specifieke scenes denken. Bovendien zijn de toegevoegde dialogen dan veel leuker.
[permalink] geplaatst op 29 september 2004, 11:27 uurweet iemand hoe dat nummer heet dat wordt gedraaid op het moment dat een van die negers terug komt met die hond terwijl ze maat een andere gozer staat uit teleggen wat voor nep diamant hij bij zich heeft.......... duidelijk ??? niet echt, had beter gekund.... maar weet iemand het??
[permalink] geplaatst op 29 september 2004, 14:44 uurHet is niet echt heel duidelijk. Misschien kan ik helpen, maar dan ga je de scene toch iets uitgebreider moeten uitleggen...
[permalink] geplaatst op 29 september 2004, 16:47 uurDe introductie van Sol en Vince volgens mij. Sol (of vince

) komt aanlopen met z'n nieuwe hond en op dat moment is vince (of sol) aan een ander aan 't uitleggen dat de diamanten die hij wil verkopen nep zijn.
[permalink] geplaatst op 30 september 2004, 9:10 uurHobbes schreef:
De introductie van Sol en Vince volgens mij. Sol (of vince

stuk beter beschreven "Hobbes".... is inderdaad die scene !!
maar ik weet al welk nummer het is... The Specials met Ghost Town......
thnx voor de moeite

[permalink] geplaatst op 1 oktober 2004, 15:00 uurnog een vraagje... hoe heet die neger met dat mooie geblondeerde haar in de zelfde scene.... hij komt met die nep-diamant aanzetten !!
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2004, 16:15 uurik denk dat je Goldie bedoelt.
[permalink] geplaatst op 24 oktober 2006, 15:02 uurKan het zijn dat er nog een (oude) versie van deze cd bestaat?? Deze CD bevat 23 nummers en is een jaar ouder dan deze cd. Ook heeft de cd een ander (mooier, althans dat vind ik

) hoesje. Weet iemand waarom dat is veranderd????
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2006, 13:46 uuryep heb ook een andere cd. Trouwens een van de weinige soundtracks die ik heb. iig de beste
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2006, 0:37 uurDaar is een corrigeerfunctie voor allemaal.
Vond John Murphy's score erg leuk hiervan. Er zit zo een overdreven Russische melodie in voor wapenhandelaar en een tempo zigeneurmuziek (Hava Nagila). Lock, Stock heeft wat meer score van de componist alleen dan vaak ook weer te kort en met dialoog.
[permalink] geplaatst op 26 november 2006, 14:39 uurGolden Brown is echt heel goed... Leuk vaag instrument door het hele nummer heen...
[permalink] geplaatst op 15 december 2006, 20:47 uureen van de weinige soundtracks die ik echt goed vind
Poisonpen123
[permalink] geplaatst op 16 december 2006, 16:22 uurBij zon scene word Gorgious George knockie geslagen door Mickey welke track is dat die je daaro hoort?
[permalink] geplaatst op 16 december 2006, 16:25 uurPoisonpen123 schreef:
Golden Brown van de Stranglers. Werelds nummer.
[permalink] geplaatst op 16 december 2006, 17:39 uurGeweldig idd.
[permalink] geplaatst op 16 januari 2008, 21:53 uurDe nummers zijn zo goed gekozen in de film.
Een paar echte knallers: Golden Brown, Disco Science, Dreadlock Holiday dus 4*
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2009, 21:44 uurDit is echt een toffe mix van bekende en minder bekende songs, die allemaal perfect passen bij deze film... Top Film trouwens ook
[permalink] geplaatst op 13 september 2010, 13:34 uurEens met Stapler. De nummers sluiten perfect aan bij de film. Golden Brown, Disco Science en Dreadlock Holiday zijn ook mijn favorieten. Geweldig!