Space Jam (1996)

26 stemmen | gemiddelde 2,44
Hip-Hop / Pop
Label:
Atlantictotale tijdsduur: 1:05:17totale tijdsduur: 1:05:17
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2004, 21:30 uurWat blijft Hit' Em High toch een lekker nummer zeg. Ken verder alleen de nummers van Seal en R. Kelly en die vind ik ook wel goed.
[permalink] geplaatst op 8 juli 2005, 23:24 uurMijn eerst gekochte cd. Hij is vrij goed, met onder andere de mooie onbekende Amerikaanse nummer 1-hit van Monica.
Alleen de laatste 3 nummers zijn matig
3,5 sterren
eazyfan
[permalink] geplaatst op 27 mei 2006, 19:16 uurBoordAppel schreef:
Wat blijft Hit' Em High toch een lekker nummer zeg.
zowat de enige egt goeie op deze.jammer dat LL Cool J meedeed die kerel past niet in het plaatje.
[permalink] geplaatst op 18 november 2007, 17:48 uurDit is mijn aller eerste album ooit. Ik was toen pas een jaar of 6 jong. Ik was helemaal fan van de film en kreeg dit album ook. Heb er echt heel veel herinneringen aan. Ik kan me nog goed herinneren dat we op vakantie gingen naar Frankrijk samen met me oom en zijn gezin en deze cd aan hadden staan in de auto, me oom vond er niks aan en zette 'm na een paar nummers af.

Heb deze laatst weer eens opgezet en ik vind het toch wel een leuk albumpje

Ik wist toen ik nog zo jong was ook helemaal niet naar wie ik aan het luisteren was, ik wam er laatst pas achter dat ik naar Jaÿ-Z, D'Angelo, R. Kelly, Method Man, LL Cool J, Seal, etc. aan het luisteren was. Jaÿ-Z klinkt hier nog heel goed, hij staat ook op de achterkant nog met van die puntjes op de "Y" net zoals op Reasonable Doubt.
[permalink] geplaatst op 18 maart 2008, 15:12 uurStaan een paar erg fijne nummers op (tracks 1, 2, 4, 5, 6, 10 en 12). De rest is niet echt het vermelden waard. Gewoon best een aardige cd.
Superbeertje
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2008, 17:35 uurHeb die film zo vaak gezien was mijn lievelingsfilm. Ik lette toen alleen niet op de muziek. Ken er wel een paar nummers van

[permalink] geplaatst op 29 april 2009, 13:42 uurHa, deze heb ik ook

Nummers als Hit 'Em High, For You I Will, Upside Down, Givin' U All That I've Got en I Turn to You destijds helemaal grijsgedraaid. Het ligt nu een beetje stof te happen. Toch weer eens opzoeken.
[permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 15:49 uurIk wist niet dat ik dit ooit zou zeggen maar LL cool J ripped die hele track!
[permalink] geplaatst op 17 december 2011, 17:24 uurWat een belachelijk lage waardering zeg! Dit album zit vol superlekkere nummers.
Laat ik dan maar degene zijn die dit album de hoogste waardering geeft!
Serieus, hoe kun je dit album nu 0,5 of 1 ster geven?