menu

Silentium - Seducia (2005)

mijn stem
4,17 (3)
3 stemmen

Finland
Metal
Label: Dynamic Arts

  1. Hangman's Lullaby (6:27)
  2. Serpentized (7:00)
  3. Dead Silent (4:42)
  4. Unbroken (5:12)
  5. Frost Night (4:16)
  6. Children of Chaos (4:37)
  7. Empress of the Dark (6:12)
  8. Seducia (10:21)
totale tijdsduur: 48:47
zoeken in:
avatar van Rinus
4,5
Fantastisch album, van een band die hier in Nederland heel onbekend is, maar geheel onterecht.. De band maakt intelligente nummers, met onverwachte twists erin, en met een onderhuids depressief sfeertje. De vocalen worden afgewisseld door de erg goede zangeres, Riina Rinkinen, en zanger/bassist Matt Aikio. De band bezit een fantastische drummer, die meer stijlen beheerst dan alleen metal, dat hoor je gewoon. Veel nummers leunen ook op mooi viola en cello spel. Daarnaast maakt een kraakheldere productie het album af.

Alleen jammer, dat de CD's van de band in ons landje zo slecht gedistributeerd worden. Dit album is zelfs al uit de bestellijsten verdwenen.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:37 uur

geplaatst: vandaag om 03:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.