7 stemmen | gemiddelde 3,57
Italië
Score
Label:
JMP- Red Sonja Symphonic Suite for Chorus and Orchestra -Part I (16:44)
- Red Sonja Symphonic Suite for Chorus and Orchestra -Part II (18:48)
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2004, 21:28 uurOok uitgebracht in combinatie met Morricone's score van Bloodline.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2006, 3:23 uursuperzeldzaam deze, heb hem ene keer te koop gevonden op ebay en de prijs liep op tot de 500 dollar en de veiling was nog niet voorbij.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2006, 10:22 uurHou op over de verkrijgbaarheid van deze score. Ik heb zelf overigens een versie waarbij het niet verdeeld is in twee suites. Het mag een groots wonder zijn vind ik deze ooit eens bij de plaatboef of zoiets dergelijks!
Basil Poledouris deed de score van Conan the Barbarian in 1982, waarna hij ook nog twee jaar later componeerde voor Conan the Destroyer. Dat epische geluid van die twee is ook kenmerkend voor Morricone's score, maar dan op diens eigen wijze. Ironisch genoeg deed Poledouris deze niet, maar terwijl Morricone aan Red Sonja bezig was had Poledouris de film Flesh and Blood geaccepteerd (een soort van Conan achtig iets van Verhoeven).
[permalink] geplaatst op 16 januari 2006, 20:53 uurneo schreef:
Huh

wat is dat nu voor een reactie. Kan er naast zitten maar zeg jij mij hier dat ik mijn mond moet houden ofzo?
[permalink] geplaatst op 16 januari 2006, 21:05 uurNee hoor

Ik ging alleen even door over dat superzeldzame en moeilijk verkrijgbare waar jij het al over had...
[permalink] geplaatst op 17 januari 2006, 10:54 uurneo schreef:
Hou op over de verkrijgbaarheid van deze score.
--> "breek me er de bek niet over open"

Manco
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 13:04 uurIk heb het zoeken naar deze soundtrack opgegeven. Heb nu de bootleg versie in combinatie met de verworpen score What Dreams May Come. Beide niet meer te vinden voor een redelijke prijs...
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 13:43 uurPersevance records heeft toevallig zojuist de score opnieuw uitgebracht. Je kunt de cd
hier bijvoorbeeld kopen.