menu

The Visions of Shiva - Perfect Day (1992)

mijn stem
4,33 (3)
3 stemmen

Duitsland
Dance / Electronic
Label: MFS

  1. Perfect Day (7:03)
  2. Perfect Night (5:28)
  3. Perfect Morning (3:59)
totale tijdsduur: 16:30
zoeken in:
avatar van RogerV
5,0
Echt een machtig mooi trancenummer en het verbaasde me dat het al zo oud is. Het begint met een mooie obouw die een gevoel heeft van de opkomende zon op een prachtige dag. Er staat iets moois aan te komen. In de tweede helft van het nummer komt het tempo erin. Hier werden blauwdrukken gelegd voor alles waar het trancegenre goed in is.

Een goede samenwerking tussen Paul van Dyk en Cosmic Baby. Twee groten.

4,0
Klassieker. Samenwerking tussen twee grote namen uit de trance wereld. Perfect Day vind ik het best. Dit project was spijtig genoeg een kort leven beschoren. Enige opvolger was "How much can you take?"

avatar van trebremmit
4,0
Eens, prachtig nummer dat Perfect Day. De opvolger How much can you take is trouwens ook een aanrader, zeker net zo goed.
Jammer dat ze samen niet wat meer nummers hebben gemaakt in die jaren.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:59 uur

geplaatst: vandaag om 22:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.