43.219 gebruikers | 297.113 albums | 267.389 artiesten | 3.949.800 berichten | 2.120.048 stemmen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Michelle Shocked - Short Sharp Shocked (1988)

Michelle Shocked - Short Sharp Shocked (1988)
27 stemmen | gemiddelde 3,88
mijn stem:

Folk / Pop
Label: Mercury
  1. When I Grow Up (3:34)
  2. Hello Hopeville (2:55)
  3. Memories of East Texas (3:35)
  4. (Making the Run to) Gladwater (3:05)
  5. Graffiti Limbo (3:39)
  6. If Love Was a Train (4:07)
  7. Anchorage (3:24)
  8. The L&N Don't Stop Here Anymore (4:10)
  9. V.F.D. (2:49)
  10. Black Widow (2:44)

gebruiker
bericht

EVANSHEWSON
 nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2007, 21:05 uur
Anchorage zul je wel kennen van op de radio. Biezonder sfeervol plaatje is dit. Singer-songwriter met blues en country-invloeden, het kan ook wel eens in het vakje roots gestopt worden, mij maakt het niet uit in welk vak, feit is dat dit een erg sfeervol plaatje blijft, zelfs na al die jaren.

****

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2009, 14:55 uur
Zonder meer de volle vijf sterren waard. Een van de hoogtepunten uit de jaren tachtig. Tijdloze klasse.

Maar ga vooral op zoek naar de heruitgave met een bonus cd met meer dan twintig single b-kantjes, live versies en andere lekkernijen.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 april 2012, 11:26 uur
Via de Mumeladder Michelle Shocked herontdekt. Een naam die 20 jaar geleden wel eens door mjin broer werd genoemd waar ik vervolgens nooit wat mee gedaan heb.

Ik moet ook zeggen dat deze muziek nu beter past in mijn smaak dan 20 jaar geleden. Dit is meer dan 4 sterren waard maar ze moet voorlopig de concurrentie aan met de hedendaagse folkzangeressen waar ik veel naar luister.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 oktober 2012, 15:32 uur
Alleen al voor "When I grow up": Michelle Shocked Forever!