Watchmen (2009)

8 stemmen | gemiddelde 3,00
Score / Rock
Label:
Reprisetotale tijdsduur: 53:43totale tijdsduur: 53:43
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2009, 20:03 uurZooi afgewisseld met meesterwerken...
[permalink] geplaatst op 6 september 2009, 21:19 uurKon maar twee echte favorieten aanwijzen, de rest is een beetje middelmatig.
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 13:19 uurLeuke soundtrack, vooral The Times They Are A-Changin' is erg mooi!
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 12:49 uurMy Chemical Romance op één cd met Dylan, Cohen, Joplin, Hendrix e.d.

Als ze deze cd als één geheel hadden willen laten klinken, deden ze iets fout.
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 13:25 uurDat wilden ze dan ook niet.
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 15:06 uurDan kan ik me al niet vinden in de opzet van de cd.
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 16:25 uurWaarom moet een cd 1 geheel zijn? Compilaties zijn juist hardstikke handig. Bovendien is het een soundtrack.
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 16:47 uurDaarom juist. Een goede soundtrack bevat naar mijn idee zo veel mogelijk verschillende soorten nummers die juist overeenkomsten hebben zodat ze in hun nieuwe volgorde een nieuwe geheel vormen. Bovendien heb ik nooit het nut van bij elkaar geraapte compilaties gezien. Het is voor mij altijd een hoop skippen.
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 16:54 uur
Een goede soundtrack moet gewoon complementair zijn aan de film - de muziek moet bij de beelden passen. Maar sowieso heeft een soudtrack weinig te 'kiezen', het is gewoon de muziek die in de film zit.
Een soundtrack (of score) is vaak ook leuker als je de film hebt gezien. Anders is het idd maar een beetje een samenraapsel. En niemand die je verplicht hier naar te luisteren

[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 17:17 uurNiemand verplicht me inderdaad ergens naar te luisteren, maar zo kun je elke discussie afkappen.
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 14:10 uurMaar deze nummers zitten ook zo in de film? Ik heb 'm niet gezien... Zo ja, vind ik het knap als ze dat een beetje soepel weten over te laten lopen.
Daar zijn de meningen dan ook stevig over verdeeld

[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 14:42 uurEn dan ontbreken hier ook nog eens enkele nummers. 99 Luftballons zit bijvoorbeeld ook nog in de film. Het is inderdaad een merkwaardig allegaartje maar in de film vond ik het (met enkele uitzonderingen) bijzonder goed werken.
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 15:16 uurVooral The Times... en The Sound of Silence vond ik erg goed passen.