La Roux - La Roux (2009)

I'm Not Your Toy (3:18)
Cover My Eyes
As If by Magic (4:33)
Fascination (3:41)
Reflections Are Protections (4:21)
Armour Love (5:53)
Growing Pains * (3:27)
totale tijdsduur: 39:24 (42:51)totale tijdsduur: 39:24 (42:51)* = niet op elke versie van dit album aanwezig
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2009, 19:01 uurI'm not your toy is naar mijn idee wel de beste track van haar cd.
In for the kill en tigerlilly zijn ook heerlijk.
Ik raak verslaaft aan haar deuntjes.
[permalink] geplaatst op 1 november 2009, 17:55 uurBSound schreef:(toont wel aan wat een slecht muziek jaar dit is

Neen, 2008 was gewoon een geweldig jaar. Maar dat maakt 2009 niet perse slecht. La Roux is ook mijn favoriet van dit jaar. En dat terwijl ik het maar een 3,5 geef

Dat is trouwens ook om dat ik de nummers één voor één een vier waard vind, maar ze achter elkaar niet kan beluisteren. Omdat je dan gewoon keyboard-ziek wordt.
[permalink] geplaatst op 1 november 2009, 19:51 uurIn "Tigerlily" komt trouwens een enge mannenstem voor, die me sterk laat denken aan "Thriller" van Michael Jackson.
[permalink] geplaatst op 3 november 2009, 21:57 uurBericht verwijderd
[permalink] geplaatst op 4 november 2009, 0:34 uurAh leuk, deze is ook eindelijk uit

Ben wel benieuwd maar ik verwacht er niet veel van. Ik denk dat het allemaal wel wat op elkaar lijkt. Maar wie weet..
[permalink] geplaatst op 16 november 2009, 0:08 uurNu drie weken in huis, meermalen gedraaid, maar dit is echt niet mijn ding; de synthipop fietst er nog wel in, maar die stem - de klank ervan gaat zo enorm tegenstaan: veel te vlak, geen enkele emotie of diepgang.
Vind ik andere debutantes van dit jaar uit de UK, Little Boots en Florence and the Machine - om er twee te noemen - meer in huis hebben. Ook ook van de concurrentie bij Mercury Award van dit jaar (o.m. Glasvegas, Horrors) sla ik een aantal hoger aan, Bat for Lashes m.n.
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 19:45 uurLoveStoned schreef:
Is de stem van haar vader

[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 12:03 uurHeb hem 1 x gedraaid, zeker zeer orginiele sound. Allemaal liggen ze wel lekker in gehoor, alleen het lijkt allemaal iet wat te veel op me kaar, heb het ook pas 1 x geluisterd dus het kan zo zijn dat ik er misschien toch nog beter gaat klinken.
Ik vind zeker prima plaat om naar te luisteren.
[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 12:35 uurDeze plaat toch verlaagd tot een 3 omdat deze plaat gewoon simpel weg te weinig variëert de nodige hits staan er zeker op en de sound staat mij aan. Jammer alleen dat deze plaat mij niet van begin tot einde kan blijven boeien...
[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 14:23 uurNiet overtuigend album, de bekende plaatjes zijn leuk maar meer ook niet.
[permalink] geplaatst op 1 januari 2010, 18:11 uurIk heb het album aangeschaft, maar ze weten me er niet mee te overtuigen. Colourless Colour is wel een mooi nummer vind ik zelf, de bekende & Tigerlily vind ik ook nog steeds leuk, maar de rest is het gewoon niet. Het pakt me niet, ik vind het allemaal eigenlijk vullers. Ik blijf bij 2,5 *
[permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 20:19 uurI'm Not Your Toy vind ik eigenlijk leuker dan Bulletproof.
De hoes is wel een beetje erg over-geretoucheerd.
[permalink] geplaatst op 7 februari 2010, 12:37 uurDazzled Kid schreef:LoveStoned schreef:
Is de stem van haar vader
Als 't een grap is, snap ik 'm niet. Als 't geen grap is... SERIEUS?
[permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 16:16 uurHmm... op de een of andere vreemde manier krijgt deze muziek mij te pakken. Waar ik normaal nooit - ik herhaal: nooit - er ook maar aan zou denken om hier twee seconden van te luisteren, heeft deze schattige maar scherpe stem toch een gek effect op mij.
Ik snap er niks van, maar ik vind deze muziek gewoon leuk. Hoogstaand is het zeker niet, hier en daar zelfs slecht, maar leuk blijft het. Lekker catchy, simpel... Ja zo af en toe zou ik dit wel kunnen draaien. Het heeft wat te maken met Rock Werchter: deze naam stond als een van de eersten op de lijst. Benieuwd als ik was keek ik even op Youtube. Daarna cdtje geleend van bieb. En bam! Verkocht.
Ik sta verbaasd van mezelf. Neem maar een kijkje in mijn top 10, dan zul je zien dat dit absoluut afwijkt van mijn reguliere pad. Nou, toch leuk om iets nieuws te proeven in een gebied waarvan ik dacht nooit iets leuks tegen te komen.