39 stemmen | gemiddelde 3,53
Dance
Label:
XLtotale tijdsduur: 52:59 (57:50)totale tijdsduur: 52:59 (57:50)
* = niet op elke versie van dit album aanwezig
166054
[permalink] geplaatst op 18 september 2009, 22:57 uur..vond het laatste nummer ook wel aardig gedaan.. maar inderdaad, die stuiterbalmuziek gaat een beetje op je zenuwen werken
Maar potentie hebben deze heren wel !
Lager dan een drie kan ik niet gaan..en dat komt vooral door Raindrops

[permalink] geplaatst op 19 september 2009, 12:34 uurDie potentie hebben ze ook al ruimschoots waar gemaakt lijkt me zo. Maar de single van het jaar (Raindrops) krijgt helaas geen album van het jaar vervolg. De koek was op Crazy Itch Radio eigenlijk al een beetje op maar Raindrops gaf me de hoop op een frisse nieuwe start. Ondanks de sloot gastvocalisten en de productionele foefjes ontbreekt de schwung, urgentie en echte dansbaarheid van weleer. De term stuiterbalmuziek lijkt me dan ook meer toepasbaar op voorgaande Jaxx-werkjes.....Hopelijk groeit er nog wat moois tussen mij en deze vijfde Jaxx, anders wordt het gewoon Raindrops op repeat en we hebben altijd hun eerste drie meesterwerkjes nog!
[permalink] geplaatst op 19 september 2009, 12:41 uurnu 1 x geheel gehoord, 1e indruk is tegenvaller, ga hem straks nog eens draaien in de winkel en dan beoordeling geven
[permalink] geplaatst op 22 september 2009, 14:28 uurBasement Jaxx heeft eigenlijk hun eigen plekje gevonden in het muzikale landschap. Op dit nieuwe album bewandelen ze feitelijk dezelfde wegen als op vorige albums. Verwacht geen radicaal andere sound dan op voorgaande cd's: het is vooral allemaal ERG Basement Jaxx.
Ik waardeer dit album ongeveer op hetzelfde niveau als de voorganger Crazy Itch Radio. De meeste tracks zijn erg goed en vermakelijk, een paar nummers zijn minder. Zo gaat het bijna altijd bij dit duo. Veel sounds, veel gepiel, veel drukte, veel gekheid, maar van echte muzikale vernieuwing is nauwelijks nog sprake. Basement Jaxx is een merk op zich geworden en daar is niks mis mee.
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2009, 21:21 uurLeuk album. Punt.
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 20:28 uurSoms gebeurt er iets waardoor het geluid uit je boxen spat. Zoiets waarvoor je stereo installatie voor is gemaakt. Nog nooit liet "Basement Jaxx" mij zo'n ruwe Jaxx horen. Al is er weinig Jazz meer over, de XX-factor is er nog steeds!
Zonder te ademen afgeluisterd.
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2009, 15:52 uurVrolijk album waarbij ik het begin wel beter vind dan het eind en met wederom een waslijst aan leuke gastartiesten. Ik vind het nummer raindrops er wel bovenuit steken.
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 21:42 uurHeerlijke plaat. Hij is iets rustiger dan de rest van hun oevre, maar daardoor wel een toevoeging. Knap hoe Basement Jaxx een compleet eigen geluid heeft weten te creëren en daarmee al jaren hip blijft.
(Maar wat een draak is dat nummer met Yoko Ono zeg!)
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2009, 12:14 uurIk waardeer 'm op van een 4 naar een 4,5. Het is echt een fijne plaat.
[permalink] geplaatst op 1 november 2009, 20:33 uurLoveStoned schreef:
Zonder te ademen afgeluisterd.
Wow

, ik heb nog nooit van een album op zo'n korte termijn gehouden. Binnen twee weken van 4,5 naar 3,0 gegaan.

Een record.
[permalink] geplaatst op 6 november 2009, 18:46 uurdjarend schreef: dat nummer met Yoko Ono tilt dit album naar een hoger plan, maar goed, dat is mijn bescheiden mening
ik deel die mening!
Op Crazy Itch Radio ging ik plat voor Hey You met Robyn, en nu deze met Yoko!
[permalink] geplaatst op 30 mei 2010, 14:11 uurPlaat weet me niet te overtuigen.. Helaas !!
Nummers die er voor mij uitschieten zijn Saga en Whats A Girl gotta do. Heel Gaaf.
Echte flop vind ik D.I.S.tractionz.