630 stemmen | gemiddelde 3,85
Fire and the Thud (3:50)
Cornerstone (3:18)
Dance Little Liar (4:44)
Pretty Visitors (3:41)
The Jeweller's Hands (5:43)
I Haven't Got My Strange * (1:30)
Red Right Hand * (4:20)
Sketchead * (2:02)
totale tijdsduur: 39:08 (47:00)totale tijdsduur: 39:08 (47:00)* = niet op elke versie van dit album aanwezig
[permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 16:23 uurtom-r schreef:Ik blijf het raar vinden dat de andere 2 albums een hoger gemiddelde hebben hoor
Dat is gewoon omdat die andere 2 platen veel toegankelijker zijn.
[permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 23:52 uurMy Addiction schreef:tom-r schreef:
Dat is gewoon omdat die andere 2 platen veel toegankelijker zijn.
Das waar. Maar toch hoop ik dat dit album qua gemiddelde nog stijgt. Je moet t een paar keer hebben geluisterd voordat je écht je mening erover kan geven vind ik...

[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 17:45 uurtom-r schreef:My Addiction schreef:
Eigenlijk hoop ik het stilletjes ook want 3.84 is echt te weinig voor de muziek die eropstaat.
AM hebben een volledig uniek, origineel geluid gecreeerd en elk nummer slaat aan waarom dan zo weinig?
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 2:09 uurIk vind voor AM alles onder de 5* volslagen onbegrijpelijk.
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 2:26 uurSOAD schreef:
Ik vind voor AM alles onder de 5* volslagen onbegrijpelijk.
Agreed.
[permalink] geplaatst op 1 maart 2010, 10:57 uurMy Addiction schreef:tom-r schreef:
Omdat Humbug anders is dan de vorige twee, waardoor de meeste dit album niet zosnel zomaar op zullen zetten.
Ik heb daar zelf ook last van, ik draai veel liever Favourite Worst Nightmare. De nummers op Humbug blijven ook niet hangen bij mij, misschien wel bij meerdere mensen niet.
Terwijl ik dit typ ben ik het wel weer aan het luisteren, maar ik doe dat niet dagelijks, laatstaan wekelijks. Nú 10 nummers verder heb ik niet eens gemerkt dat Turner aan het zingen was... het komt gewoon niet binnen op de een of andere manier, ook wel knap natuurlijk.
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 19:16 uur
[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 17:58 uurtom-r schreef:Ik blijf het raar vinden dat de andere 2 albums een hoger gemiddelde hebben hoor
Vind ik ook. Ik vind dit het beste album van de Arctic Monkeys. Het geluid is wat volwassener en daar hou ik wel van. Crying Lightning en The Jeweller's Hands horen wat mij betreft bij de beste nummers van de Arctic Monkeys.
[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 7:09 uurHet is een kwestie van smaak helaas, in het begin, toen Humbug uitkwam moest ik ook wennen aan de nieuwe stijl, maar toen eenmaal het kwartje gevallen was, kwam ik erachter dat dit het album is waarop Arctic Monkeys volwassen zijn geworden, het beste album van de groep van Alex Turner, maar dat neemt niet weg dat Favourite Worst Nightmare en Whatever People Say... ook erg sterke albums zijn
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 20:18 uurIn het begin had ik echt moeite om het album te beluisteren. Er bleef niets hangen en het pakte gewoon niet, behalve Crying Lightning dan. Maar na een paar luisterbeurten vond ik em steeds beter en beter worden. De nummers zijn wat mysterieuzer en minder catchy dan hun vorige, maar ze zijn nog altijd zeer sterk en ze blijven wat langer hangen.
Mijn favoriet is nu Pretty Visitors. Echt geweldig: eerst dat orgeldeuntje en dan plots die lekkere strofes.
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 21:19 uurvolgens mij heeft iedereen in het begin zich moeten aanpassen. Maar ik ben bang dat dit gemiddelde te veel beinvloed is door mensen die na 1X luisteren al hun mening klaarhadden... :S
[permalink] geplaatst op 17 maart 2010, 9:07 uurtom-r schreef:
inderdaad, en de ene helft vind het heel goed, en de andere helft is zwaar teleurgesteld dat AM niet eenzelfde soort album heeft gemaakt zoals hun andere albums, en nu wordt volgens mij wel heel duidelijk dat AM eigenlijk gewoon Alex Turner is als je ook luistert naar The Last Shadow Puppets, dan hoor je toch wel dat het een beetje op elkaar lijkt
[permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 18:30 uurNa een maandje of 2 toch weer helemaal geluisterd, maar deze plaat groeit toch nog steeds in mijn ogen!
Ik doe er een half je bij,
4.5/5
[permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 20:17 uurkazzie schreef:
Ik doe er een half je bij,
4.5/5
jaa het is echt een groeier