10 stemmen | gemiddelde 3,65
Musta Planeetta
Toive
Tummaa
Tunnelivisio
[permalink] geplaatst op 2 juli 2009, 6:23 uurola... een nieuwe 'donkere' vladislav delay?
[permalink] geplaatst op 2 juli 2009, 6:53 uurKen zelf alleen Anima. Is het verdere werk van hun ook de moeite waard om op te pakken?
[permalink] geplaatst op 3 juli 2009, 21:05 uurja zeker! Entain(ook op Mille Plateaux verschenen) of Multila(Op Chain reaction uitgebracht) bij voorbeeld.
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2009, 9:46 uurIk vind hem op een verknipte manier zowaar een soort van funky. Al is dit nu niet echt verplichte kost voor George Clinton fans te noemen...
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2009, 11:53 uurIk ken de muziek verder niet, maar de albumcover mag er zeker zijn!
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2009, 22:09 uurDe voorkant

[permalink] geplaatst op 27 augustus 2009, 15:01 uurAls ik zo een hoes zie moet ik er meer van weten, kan iemand mij vertellen met wat voor soort muziek we hier te maken hebben??
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2009, 16:23 uurde voorkant dekt de lading niet helemaal idd

je moet wel into experimentele electronic zijn...
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2009, 16:58 uurIk word van deze muziek erg onrustig. Het heeft zijn momenten, maar verder is het net iets te abstract voor mijn welbevinden.
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2009, 17:29 uurcheck
de bijzondere studio van hem
Deze producer is begonnen als jazz percussionist, maar hij ging op een gegeven moment electronische apparatuur verzamelen en begon daar mee te experimenteren.
Hier zijn het weer meditatieve atmosferen en lekker aparte ritmische excursies.
[permalink] geplaatst op 6 oktober 2009, 8:47 uurHet is er wel een beetje aan te horen dat hij een jazzverleden heeft.
Voor mij hinkt deze plaat een beetje op 2 benen.
Enerzijds vind ik hem heel sfeervol, warm en uitdagend en langs de andere kant zwalpt hij bij momenten wat doelloos rond of moddert wat aan.
Maar momenteel krijgt hij nog licht het voordeel van de twijfel. Ik denk dat hij nog wat rijptijd nodig heeft.