Vitalic - Flashmob (2009)

73 stemmen | gemiddelde 3,76
Still (5:24)
Terminateur Benelux (3:51)
Second Lives (4:25)
Allan Dellon (3:11)
See the Sea (Blue) (4:05)
Chicken Lady (3:27)
Your Disco Song (3:38)
Station Mir 2099 (4:29)
Chez Septime (0:31)
totale tijdsduur: 49:09totale tijdsduur: 49:09
[permalink] geplaatst op 16 november 2009, 19:12 uurbrooklyn schreef:hapslikweg-electro
Tsja, dat kun je zeggen. Maar waar ligt de grens tussen hapslikweg-electro, en muziek waar je van kunt genieten? En als het in eerste instantie onder hapslikweg-electro valt, en je geniet toch meerdere luisterbeurten achter elkaar van die best goed in elkaar stekende nummers (niet allemaal), wat is het dan?

en als iets goed in elkaar steekt, maar je kunt er totaal niet van genieten...
[permalink] geplaatst op 19 november 2009, 21:43 uurbrooklyn schreef:hapslikweg-electro
Ik kan me daar ook wel wat bij voorstellen, maar zo'n charmant nummertje als 'second lives' is, hoe licht verteerbaar ook, toch wel dusdanig effectief dat ik me er voorlopig nog wel mee vermaak. Wel behoorlijk wat zwakkere broeders ook op dit album. Skippend is het nog wel even lekker happen-slikken, maar dit album heeft geen houdbaarheidsdatum die te vergelijken is met Ok Cowboy.
[permalink] geplaatst op 20 november 2009, 12:43 uurIk vind het nieuwe album niet zo geweldig, en moest gister ook even inkomen, maar op een gegeven moment was 'ie wel echt aan het rocken en werd het publiek steeds enthousiaster! Heerlijk!

En het was wel echt een mooie show, beetje zoals op de cd-hoes gedaan. Heel simpel met twee spiegelwanden, maar zeer effectief!
Oja, en dit is toch eigenlijk geen electro maar meer techno-achtig?
[permalink] geplaatst op 20 november 2009, 14:45 uurVolgens mij is dit meer electro met hier een daar een klein techno-achtig element. Het was inderdaad een mooie dolle boel gister.
[permalink] geplaatst op 28 november 2009, 18:21 uurLekker toegankelijk en met veel bombast weet Vitalic toch altijd wel die snaar te raken, in tegenstelling tot het gros van de grote electro-acts, en dat is gewoon knap. Prima plaatje dacht ik zo, al zal ik het zelf niet al te vaak thuis opzetten. Dit komt nog beter tot z'n recht bij z'n live-act...
[permalink] geplaatst op 10 december 2009, 11:05 uurWat een lekkere scheurplaat! Alleen Terminateur Benelux vind ik maar matig, en een tweede See The Sea is een beetje overbodig.
[permalink] geplaatst op 10 december 2009, 11:25 uurVond hem eerst niks aan. Maar wat een fijne plaat is het eigenlijk. Lijkt in helemaal niks op zijn debuut (dat is denk ik ook de reden dat ik hem eerst niks vond). Maar platen als Your Disco Song, Poison Lips en One Above One zijn gewoon heerlijke electro-platen. Hoogtepuntje voor mij is echter gewoon Chicken Lady. Wat een heerlijke electro-plaat met een stoer tintje eraan, top.
[permalink] geplaatst op 9 februari 2010, 18:01 uurZalige veelzijdige plaat. Verrassend, zoals elke Vitalic plaat ! Iets toegankelijker wel als de vorige.