menu

Colin Scot - Colin Scot (1971)

mijn stem
3,75 (4)
4 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Folk
Label: United Artists

  1. Do the Dance Now, Davey (5:28)
  2. My Rain (3:07)
  3. Take Me Away (3:23)
  4. Confusion (2:55)
  5. Baby in My Lady (4:07)
  6. Lead Us (4:34)
  7. You're Bound to Leave Me Now (4:36)
  8. The Boatman (3:08)
  9. Nite People (4:15)
  10. Hey Sandy (4:14)
  11. Here We Are in Progress (4:27)
totale tijdsduur: 44:14
zoeken in:
avatar van vigil
3,5
aardige plaat van deze folk achtige muzikant. Verbleef zelfs een tijd, en stierf, in Nederland. Het meest bizare zijn eigenlijk de gastmuzikanten welke op deze plaat te horen zijn.

Dat zijn namelijk:
Rick Wakeman, Jon Anderson (beiden Yes), Robert Fripp (King Crimson), Phil Collins, Peter Gabriel (beiden Genesis), Peter Hamill (vander Graaf Generator) en Davey Johnstone (o.a. gitarist bij Magna Carta en Elton John)

ondanks deze namen is het geen symfoplaat geworden maar eerder in de lijn van o.a. Cat Stevens en persoonlijk vriend Ralph McTell

avatar van muziekobsessie
4,0
ik had deze zwaar onderschat. baroque folk is een betere omschrijving. nummers als take me away, baby my lady, eerste en laatste track blazen mij helemaal omver zo mooi!. volgens mojo een true last gem. ze hebben gelijk. vergeten meesterwerk gelukkig heruitgebracht op cd.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:57 uur

geplaatst: vandaag om 12:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.