Swollen Members - Armed to the Teeth (2009)

Swollen Members - Armed to the Teeth (2009)
5 stemmen | gemiddelde 2,70
  16. Concerto

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2009, 11:23 uur
Oei, Tech N9ne als gastartiest op een Swollen Members album, dat vind ik niet geweldig klinken. Die Tre Nyce ken ik dan weer niet. Liever had ik Dilated Peoples featurings gezien, die passen ook erg goed bij Swollen Members. Cover ziet er ook een tikkeltje fout uit.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 12:25 uur
Saafir en Krondon. _O_ Ben toch wel benieuwd.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 12:57 uur
Posse Cut staat helemaal niet op de retail. :|

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 13:20 uur
Pornstar wel en dat is zo'n beetje het slechtste nummer dat ik ooit gehoord heb. Heb het album maar snel uitgezet (Pornstar is bij mij al track 2).

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 18:14 uur
Dit is wel heel erg dramatisch, ja.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 18:24 uur
Die bandnaam :')

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 18:26 uur
Typisch een reactie van een Oisterwijker. Overigens durf ik dit album niet nog eens op te zetten, word er helemaal akelig van. Of het moet zijn dat ik mijn naam aan dit album heb verbonden voor hiphopleeft.nl...

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 december 2009, 11:51 uur
Heel prettig album. Deze mannen durven buiten de buiten de, in hiphop heilige, lijntjes te treden. Underground hiphopbeats, doen mij denken aan die van Necro, droge snare, aandrijvende bas vergezeld van melodietje. Vooral de andere nummers doen mij iedere keer aan een andere artiest denken. Ik ken de band niet goed genoeg om te weten of dat een knip oog is, hoewel ik dat gevoel sterk krijg bij een nummer als Flyest , wat echt zo uitde hoed van little wayne had kunnenkomen. Zo hoor ik ook Eminem (My life). En iets als van timbaland (ofzo) op Warrior
Pornstar bar-slecht, bij mij ook op nr 2 inderdaad.

Certified Dope is in mijn optiek een ode aan de oldschool, toen de beats en rhymes nog simpel, maar doeltreffend, waren en laat mijn benen onder de tafel de runningnman doen.

In ieder geval een lekker allround hiphop album omdat bedoeld of onbedoeld een poppy gladde sound en door genoeg variatie in de stemmen van de rappers bij mij regelmatig in de auto speelt.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 19:29 uur
Hou toch op, hoe kunnen smaken zo verschillen. Ze rappen niet slecht en zeker vroeger hebben ze goed werk geleverd meen ik me te herrineren. Maar deze was echt zwak. Inderdaad underground beats maar meer in de zin van saai, maar vooral die teksten... Intriest echt van die nietszeggende gangster lyrics die helemaal nergens over gaan. Dat is niet altijd slecht, zie de oude g funk albums maar dit is underground stijl, bij dit soort beats horen diepere, doordachte lyrics, zwak album 1.5

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2010, 14:58 uur
Bollywood Chick, vond ik niks, verder is het wel te doen. Ik luister al jaren naar Swollen Members, en dit is dan ook een grote vooruitgang t.o.v. Black Magic. Die viel bij mij gewoon slecht. Maar Balance en Monsters in the Closet, zullen ze waarschijnlijk niet meer overtreffen. Ze gaan hier duidelijk een andere kant op, maar tot dusver hebben ze mij niet volledig overtuigd.

niet ingelogd

36.530 gebruikers | 202.255 albums | 187.574 artiesten | 2.477.708 berichten | 1.531.452 stemmen