6 stemmen | gemiddelde 2,91
Bestemming Perugona (4:11)
Abeltje en Johnny (4:00)
De Ontsnapping (2:06)
Het Spijt Me (2:08)
The Flying Liftboy (4:50)
Klaterhoen en de Popcornman (3:10)
Injun Tumb (2:08)
Abeltje en de Haaien (5:47)
Kerst in Knots (3:20)
Abeltje (1:16)
totale tijdsduur: 49:00totale tijdsduur: 49:00
[permalink] geplaatst op 22 november 2004, 22:43 uurEn weer een redelijke Vrienten score, die nergens echt heel goed wordt. Aardige melodieen, snel en aantrekkelijk, maar het mist weer iets. The Lift en The Flying Liftboy zijn beiden hoogtepunten waarbij door middel een beat een aanstekelijk ritme wordt vast gehouden voor de complete duur. Vrienten zelf duikt ook nog even op in de film zingend en piano spelend. Het hoesje vermeld ''The Music score'' bovenaan en onderaan ''De originele filmmuziek'' (hij kon weer eens niet kiezen tussen nationaal en internationaal gutte gut). 3.5 sterren
[permalink] geplaatst op 22 mei 2007, 20:17 uurIk vind het een erg goede score. Vind de film niks aan, maar de muziek wel. Maar ook niet alle nummers hoor. Sommige voelen net iets te kinds aan. Maar Roef on the Run en Abeltje en de haaien vind ik erg goed
[permalink] geplaatst op 22 mei 2007, 20:32 uurVrienten componeert maar al te graag op een ''kindse manier'', zo blijkt wel kijkende naar scores door zijn carriere heen.