1,5[permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 21:47 uur
Dit gaat gewoon té ver. Deze muziek leid kleine meisjes op tot volwaardige sletten (Als ze de teksten ten minste begrijpen). Waar blijft het Parental Advisory logo?
0,5[permalink] geplaatst op 17 maart 2010, 11:39 uur
Het triest om te zien dat dit soort mensen tegenwoordig uberhaupt beroemd kunnen worden. Vroeger moest je ten minste nog kunnen zingen om beroemd te worden, vind het toch wel heel jammer dat ik niet 30 jaar eerder geboren ben ( ik ben 21).
LucM schreef: In de jaren '80 en zeker de jaren '90 was er natuurlijk ook commerciële troep en slechte zang is van alle tijden. Maar dit hier behoort wel tot het ergste wat ik ooit heb gehoord.
Vind het nu met rihanna, lil wayne, ke$ha lady gaga etc etc toch wel echt zwaar treurig.
Allemaal dezelfde freaky acts maar muziekaal talent ho maar.
Het is jammer dat et niet meer om muziek gaat deze dagen maar hoe goed je kan acteren en clips zijn.
Vind het nu met lady gaga toch wel echt zwaar treurig.
muziekaal talent ho maar.
Het is nu juist zo dat juist Lady GaGa dit goed in balans weet te brengen.. natuurlijk zo commercieel als wat maar bekijk eens haar (akoestische) live-performances en eigenlijk valt er dan niet meer te ontkennen dat ze wel een vorm van een muzikaal talent heeft. Dit wordt vaak alleen helaas doorzien door haar excentrieke poes-pas eromheen en het commerciele geluid van haar platen. En Ke$ha ? Ze maakt deze muziek al met haar verstand op nul.. dus wat is er mis met muziek waar het verstand even lekker op nul gezet kan worden en je vrolijk kan meebléren met teksten als : "TiK ToK on the clock but the party don't stop"? Beoordeel dit niet al te serieus.. als het je werkelijk stoort dan zou ik er niet eens aandacht aan besteden. Accepteer nu eenmaal maar dat no-brain music scoort deze dagen. Maar wat zou dat ? Zolang jij jouw stijl muziek maar blijft beheren.