menu

The Modern Jazz Quartet - Under the Jasmin Tree (1968)

mijn stem
3,33 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Jazz
Label: Apple

  1. Blue Necklace (4:54)
  2. Three Little Feelings (Parts I, II, III) (14:23)
  3. Exposure (9:19)
  4. The Jasmin Tree (5:12)
totale tijdsduur: 33:48
zoeken in:
avatar van Philipstown
3,0
Opmerkelijk dat deze plaat uitkwam op Apple, het label van de Beatles. Heb zojuist de heruitgave beluisterd, samen met het album 'Space'. Heldere composities in een vrij basale uitvoering. Neigt soms wel een beetje naar easy listening, maar alleen al als curiositeit in de Apple-catalogus interessant.

Dardan
Tevens de enige jazz die te vinden was in de Apple-catalogus, wat toch ook al enigzins wat zegt over hun status. Inmiddels was het al 1968 - maar in het MJQ-universum staat de tijd stil, over "tijdloze muziek" gesproken Deze heren zijn het soort team dat zelfs als ze aan een mindere wedstrijd bezig zijn, ze nog steeds meer dan behoorlijk spelen...

Gast
geplaatst: vandaag om 16:41 uur

geplaatst: vandaag om 16:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.