menu

Stronger Than All (2008)

mijn stem
geen stemmen

Verenigde Staten / Japan
Metal
Label: Seventh Dagger

  1. Loyal To The Grave - Threw Away
  2. Loyal To The Grave - Vague
  3. Winds of Plague - Legions
  4. Winds of Plague - Angels of Debauchery
  5. xAFBx - C/S
  6. xAFBx - Ruin You
  7. xAFBx - They Don't Shine Like Us
zoeken in:
bennerd
Erg lekkere split die een greep geeft van drie erg populaire straight edge-bands in het 'lievereenbreakdownmeerdaneensoloerbij'-genre. Loyal to the Grave is helaas in de Westerse contreien erg onbekend, maar in thuisland Japan is het zowat de populairste beatdownband. Ook hier is de brute hardcore lekker fel, maar het zijn wel de minste tracks van deze split.

Winds of Plague, de Amerikaanse symfonische deathcoreband, mag voor niemand die hier terechtkomt eigenlijk nog een onbekende zijn. Ze verbazen nergens, maar dat is omdat de nummers op dit plaatje al lang en breed bekend zijn. Neen, het is toch echt xAFBx die er als de winnaar uitkomt. Waar ik de moshcoreformatie uit Reno in feite nogal overschat vind, klinken de drie songs die ze hier neerplanten echt ijzersterk. Brute moshcore met een beetje melodie, maar vooral met loeiharde breakdowns. En daar draait het nog steeds om in dit genre.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:05 uur

geplaatst: vandaag om 23:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.