Hans Teeuwen & The Painkillers - How It Aches (2010)

Hans Teeuwen & The Painkillers - How It Aches (2010)
17 stemmen | gemiddelde 3,26
mijn stem:
Bookmark and Share
Jazz / Rock
Label: PIAS
  1. Make You Proud (4:32)
  2. Give It to Me Straight (2:35)
  3. Good at It (3:30)
  4. Whatever You Want Me to Be (2:19)
  5. Don'T Shine That Light (3:15)
  6. Ain'T It Great (2:03)
  7. Dr. Hemmington Song (4:17)
  8. Weak Spot (3:02)
  9. Hardware Store (4:20)
  10. Letter to My Enemy (3:15)
  11. The Worst of Me (3:01)
  12. Get Me Some (2:51)
  13. Her Majesty (1:40)

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2010, 8:36 uur
Leuk album, beter dan z'n voorganger. Momenteel te horen op de radio 6 luisterpaal.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2010, 15:58 uur
best leuk..

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 1:26 uur
Ik zag op televisie Benjamin Herman in de begeleidingsband.
Dat belooft wat.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 1:39 uur
Klonk bij Pauw en Witte man wel goed, ben alleen nog niet echt overtuigd van Teeuwens zang kwaliteiten, The Painkillers daar in tegen _O_

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 20:17 uur
thelion schreef:

inderdaad, klonk wel goed.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 20:46 uur
Ik vind het jammer dat Hans zijn talent niet steekt in nieuwe shows, maar iets wat hij maar voor de helft kan, zingen en daarmee ook dit album dus.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2010, 12:47 uur
Toch een zeer goed gelukte plaat van Hans. Ik vind het wel opvallend dat er in Dr. Hemmingtong Song een sax-rifje (voor zover een sax rifjes kan hebben) min of meer gekopieerd is van de band Morphine. Ik ben vast niet de enige die dit hoort, maar daarentegen, morfine is ook een uiterst goede "painkiller".

Ain't it great is weer heerlijk banaal zoals we hem kennen :).

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juni 2010, 11:30 uur
Hans Teeuwenis een buitenbeentje en dat hoor je terug in zijn manier van zingen en in zijn teksten. De band is natuurlijk fantastisch. Vooral als Jesse van Ruller de knopjes van zijn gitaar wat verder opendraait.
Het is niet alleen jazz wat je hoort voorbij komen, maar ook wat country in Ain'T It Great. In andere nummers wordt stevig gerockt. Mooie ballad ala Frank Sinatra in Don'T Shine That Light.

Ik draai hem regelmatig. Ik vind hem wel 4.5 sterren waard.

niet ingelogd

36.530 gebruikers | 202.255 albums | 187.574 artiesten | 2.477.709 berichten | 1.531.454 stemmen