menu

Talas - Sink Your Teeth Into That (1982)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Rock
Label: Relativity

  1. Sink Your Teeth Into That (3:38)
  2. Hit and Run (3:11)
  3. NV43345 (2:21)
  4. High Speed on Ice (3:11)
  5. Shy Boy (2:53)
  6. King of the World (3:01)
  7. Outside Lookin' In (3:56)
  8. Never See Me Cry (4:02)
  9. Smart Lady (3:38)
  10. Hick Town (2:57)
totale tijdsduur: 32:48
zoeken in:
avatar van ZAP!
De eerste twee tracks bieden sterke hardrock / heavy metal. Dan mag Billy Sheehan zijn (basgitaar)kunsten laten horen en dat duurt gewoon te lang, laat staan dat het ergens heengaat, al blijft het knap en ergens wel vermakelijk. 'High speed...' is een lekker nummer, maar niet heel bijzonder. 'Shy boy' zal menigeen bekend voorkomen van de latere Mr. Big versie - al kan ik die niet terugvinden op een album van hen...? Ah, nee, hier is ie al: David Lee Roth - Eat 'Em and Smile (1986). Geweldig nummer i.i.g.. ‘King...' is een aardig tot prima nummer, ‘Outside…’ eveneens. ‘Never…’ is klasse AOR / hardrock. ‘Smart lady’ heeft te lijden onder een zwak refrein. ‘Hick town’ is nog heel aardige afsluiter.

Al met al een prima te doen plaat die me toch ook wel wat tegenviel, maar alleen al vanwege ‘Shy Boy’ is deze moeite. Die trekt een ruime zes naar een kleine zeven.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:44 uur

geplaatst: vandaag om 15:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.