Daft Punk - Human After All (2005)

Daft Punk - Human After All (2005)
232 stemmen | gemiddelde 3,09
mijn stem:
Frankrijk
Electronic
Label: Virgin
  1. Human After All (5:21)
  2. The Prime Time of Your Life (4:26)
  3. Robot Rock (4:50)
  4. Steam Machine (5:25)
  5. Make Love (4:50)
  6. The Brainwasher (4:10)
  7. On / Off (0:21)
  8. Television Rules the Nation (4:50)
  9. Technologic (4:46)
  10. Emotion (9:29)

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 september 2008, 16:40 uur
Ja, mainstream en veel te veel van hetzelfde. Elk nummer klinkt gelijk op een bepaalde manier. Ze waren te lui ofzo.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2009, 12:47 uur
Mijn eerste kennismaking met Daft Punk.. En ik ben er op dit moment helemaal weg van! Human after all, Robot Rock en Emotion zijn hard!

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2009, 19:26 uur
Snap niet wat iedereen zo slecht aan dit album vind ik vind dit zoals altijd weer een geweldig album van Daft Punk
Brainwasher Technologic Robot Rock alledrie geweldige tracks en dan heb je ook nog Television Rules The Nation die ook erg leuk is. Kortom ik vind het een goed album. Nog net 4,5 sterren

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2009, 21:54 uur
Lekker album, mijn kennismaking met Daft Punk. Geniet van vrijwel elke track, met als uitschieters Human After All, Robot Rock, Steam Machine en Emotion.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 mei 2009, 11:21 uur
Schitterend Daft Punk album.
Elke keer een plezier om te beluisteren, ik krijg er maar niet genoeg van.

Het enige minpuntje is track 2 : the prime time of your life.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2009, 16:20 uur
Vind dit een beetje een tegenvallend album. Had veel meer ingezeten. Wel nog een paar goeie nummer zoals Human After All en Robot Rock, maar ze zijn wel erg langdurig, en nummer als Steam Machine en Make Love beginnen daarom ook wel een beetje te vervelen. Al met al toch nog een redelijk album, maar ik hoop dat het volgende album een stuk beter is.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2009, 13:31 uur
Ik heb hier een tijdje geleden nog zitten vertellen dat ik dit hun allerbeste album vond en dat ik niet snapte waarom heel veel mensen dat niet vonden. Gelukkig snap ik dat nu wel...Ik bedoel dit is geen slecht album maar Homework en Discovery zijn gewoon beter.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 10:44 uur
Hier vielen Guy Manuel en Thomas heel hard van hun voetstukje.

In tegenstelling tot de geweldige voorganger laat Human After all magere aftreksels uit het verleden horen.

Het lijkt of Daft Punk dit ongeinspireerd in elkaar heeft geflanst of dat ze zelfs wat kliekjes uit het verleden erop gezet hebben om maar weer een album uit te kunnen poepen. Hier moeten ze zich diep voor schamen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 19:31 uur
Als daft punk liefhebber vond ik dat ze het met Discovery heel goed hadden gedaan, dus hiervoor destijds haast naar de winkel gerend. Ik hoorde al via de luisterautomaten die een paar seconden van een album laten horen door ergens middenin een nummer wat prijs te geven, dat hun werk nu best "mainstream" was geworden. Thuisgekomen stelde die hele cd me teleur, hoe kan het zomaar zo zijn, dat je van zoiets geniaals als Discovery hier mee komt aanzetten? Zoals PaulieWalnuts het zegt, ze waren misschien te lui.
Kijk nou maar eens, veel nummers vallen oeverloos in de herhaling zonder enige creatieve toevoegingen. Het nummer Robot rock is haast een rip off instrumentaal nummer van Release the beast van Rockwater. Je weet wel die band met grote laarzen. Ik snap niet waar ze het lef vandaan halen om maar 10 nummers op een nieuw album te zetten wat ik totaal niet van ze gewend ben, een nummer van 20 seconden haloooooooo. Hiermee was mijn interesse in een eventueel vervolgalbum van Daft Punk ook volledig verdampt. Net op tijd ook geloof ik.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 15:34 uur
Ik snap niet echt wat hier verkeert aan is, oké sommige nummers zijn ééntonig maar de rest valt goed mee vind ik daarom een 3,5 voor mij.

Top 3: Human After All, Steam Machine, The Brainwasher
Flop(s) : On Off & Make Love

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2010, 16:01 uur
Het is vooral dat de heren van Daft Punk met wat matige aftreksels van hun eerdere werk kwamen. Als je als fan 4 jaar moet wachten op een album met 10 afgeraffelde trackjes.

Als een fles cola die een week zonder dop op de aanrecht stond. Het smaakt wel naar cola maar de fut is eruit.

niet ingelogd

34.711 gebruikers | 190.323 albums | 176.919 artiesten | 2.263.085 berichten | 1.416.011 stemmen