2,5[permalink] geplaatst op 6 april 2005, 1:11 uur
Ik zie mezelf best als een Explosions In The Sky-fan, maar dit hadden ze wat mij betreft niet hoeven doen. Het mooie van hun muziek is dat ze doorgaans de tijd nemen voor hun nummers en daardoor iets magisch kunnen opbouwen, maar hier is het meerendeel van de nummers een flauw en mat aftreksel van hetgeen ze normaal doen.
4,0[permalink] geplaatst op 11 juli 2008, 19:30 uur
Ik zie mezelf eveneens als een Explosions in the Sky liefhebber. Vreemd genoeg is hun muzikale werk voor 'Friday Night Lights' naar mijn mening zowat het beste dat ze in huis hebben. Het klopt wel enigzins dat deze nummers nooit de neiging hebben volledig uit te barsten, maar dat is in dit geval een uiterst positief punt. Ingetogen, perfect gebalanceerd en simpelweg knap. Eén van mijn favoriete soundtracks uit dat jaar.
3,0[permalink] geplaatst op 16 augustus 2008, 11:57 uur
Lekker tegenstrijdig de berichten van Herman en Esteban.
In tegenstelling tot de reguliere albums is deze soundtrack aanzienlijk rustiger zonder de bekende uitspattingen. Nog het meest te vergelijken met sommige stukken op How strange, Innocence. Alhoewel niet slecht geef ik toch de voorkeur aan de reguliere albums.