menu

Hunting the Robot - Our Ocean Is Illuminated (2011)

mijn stem
3,65 (10)
10 stemmen

Nederland
Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Carnival (4:33)
  2. Comfort in Its Arms (3:19)
  3. Routine = Ocean (3:06)
  4. Bright Mind Horse (4:59)
  5. Carnival [Dr. Jacoby's Fake Party Remix] *
toon 1 bonustrack
totale tijdsduur: 15:57
zoeken in:
avatar van Don Cappuccino
3,0
Hunting The Robot is een band uit Nederland met bandleden die een gemiddelde leeftijd van 15 jaar hebben. Vandaag is hun nieuwe EP te downloaden via hun Bandcamp, iets wat steeds vaker wordt gedaan. Muzikaal is er niks mis, maar nergens spatten er echt nummers erboven uit. Je denkt dat er een uitbarsting komt en die komt niet. Het is een beetje vlak. Maar dit is pas de eerste EP. Dit is zeker een band met potentie. 3 sterren.

5,0
Dit vind ik een prachtig debuut EP,mooie sfeer en zang. Deze jongens gaan het maken en dat weet ik zeker want ik heb ze live gezien en dat is ongelofelijk.

avatar van Raspoetin
Zondag gezien in Panama in Amsterdam. twee man en een paardenhoofd was komen opdagen, maar deze gasten weten echt wel strak te spelen. ik ben diep onder de indruk...

avatar van freakey
4,0
Gisteren gezien in DWDD, moet dit echt eens gaan beluisteren...

avatar van Gründafjørdøhur
3,0
Leuke EP waarin invloeden van onder andere Foals en Bloc Party duidelijk aanwezig zijn. Ondanks hun jonge leeftijd weten ze hier een prima EP af te leveren, blijft een bandje om in de gaten te houden. Vooral Carnival vind ik een erg mooi nummer.

avatar van freakey
4,0
Raspoetin schreef:
Zondag gezien in Panama in Amsterdam. twee man en een paardenhoofd was komen opdagen, maar deze gasten weten echt wel strak te spelen. ik ben diep onder de indruk...


Gisteren gezien in 013 voor dezelfde paardekop.... maar gottegot, wat zijn die jongens goed, degene die er niet doorheen stonden te ouwehoeren moeten dat in de gaten hebben gehad.

Ik kon in elk gev al niet anders dan danig onder de indruk zijn!

Hunting the Robot verdient een beter publiek dan ze gisteren ten deel viel... en een gouden toekomst!!!

Gast
geplaatst: vandaag om 09:32 uur

geplaatst: vandaag om 09:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.