menu

DJ Wich - The Golden Touch (2008)

mijn stem
2,17 (6)
6 stemmen

Tsjechiƫ
Hip-Hop
Label: Skoop

  1. The Man with the Golden Touch (Intro)
  2. Get Live

    met Slum Village

  3. Give Up Your Guns

    met Royce da 5'9", Talib Kweli en Raekwon

  4. Coasting

    met Kurupt en Nironic

  5. It Don't Stop

    met Big Noyd, Frank Nitty, Guilty Simpson en DJ Rafik

  6. Classic

    met M.O.P.

  7. Gone with the Wind

    met Cali Agents

  8. Is You Ready

    met Young De, J-Ro en Tekneek

  9. What We Need

    met Glasses Malone en Lil' Wayne

  10. Give It Up

    met Little Brother

  11. They Don't Know How (Money Over Here)

    met Havoc, Kurupt en Roscoe

  12. Do My Thing

    met Nironic

  13. On and On

    met Rasco

  14. Superman

    met Frank-n-Dank

  15. Much Higher

    met Kurupt en Nironic

  16. We Finally Here

    met Tangled Thoughts

  17. Unstoppable

    met Guilty Simpson en Rasco

  18. Always on the Run

    met Gail Gotti en Roscoe

  19. Cheat on Her

    met RL of next en Nironic

zoeken in:
avatar van V.B.
3,5
Album van de week vanwege de oudjaarsavondknallertjes!

Aantal prutnummers maar ook een aantal knallers. Daarom 3,5*

avatar van principal2000
0,5
Oei, een vluchtige eerste beluistering voorspelt niet veel goeds qua score voor dit album.

avatar van panjoe
1,5
panjoe (moderator)
De mix van Underground en Mainstream op een produceralbum doet een beetje denken aan het concept van Jake One's White Van Music. Waar ik dat album heel goed kan waarderen, vind ik dat het plastieken geluid The Golden Touch een veel minder geslaagd album maakt.

Een stem volgt nog, maar ik verwacht dat het niet al te hoog wordt...

2,0
'Cliche' is het eerste woord wat hierbij in me opkomt. Omhoog gepitchte soulsamples, beetje rappen om het rappen...ik krijg een beetje het gevoel dat al die rappers elkaar proberen te overschreeuwen. Het kan me allemaal niet zo boeien iig...

avatar van Silky & Smooth
Tsja, op papier zou dit bijna alleen maar knallers moeten bevatten... Talbi Kweli, Slum Village, Royce da 5'9", Guilty Simpson, MOP, Lil' Brother, Kurupt, Raekwon, Frank N Dank. Dit zijn allen niet de minsten om gezamenlijk op een plaat te staan. De grote onbekende voor mij is dan DJ Wich. Het is dan ook jammer dat dit album zijn producties bevat. 'Plastic' is het goede woord voor zijn stijl. Het is niet eens enorm slecht is het niet, soms wordt ik wel even verrast, maar zijn poppy geluid (en de voorkant) doen mij meer denken aan een mixtape. Een mixtape van een DJ die andermans werk bewerkt en er andere artiesten over plaatst. Dit zal wel niet, want ik neem aan dat dit zijn eigen producties zijn(?). En het is niet eens alleen de schuld van DJ Wich. De (top)artiesten die ik hierboven opsomde doen nou ook niet echt hun best om hun eer hoog te houden. Ja, rappen kunnen ze allemaal wel (hoewel ik er bij sommigen ook aan begin te twijfelen), maar inhoudelijk stelt het helemaal niets voor. Er is geen rap die bij is blijven hangen. Dit album hangt puur op de flows en stemmen van rappers met af en toe een redelijke productie samen. En dat is al beneden de maat. Ik kan toch niet hoger komen dan een 2*'tje.

avatar van principal2000
0,5
Ik kan hier niks positiefs over melden. Tsja, misschien dat het een consistent album is. Allemaal verrotte nummers met een overdaad en synthesizer-akkoorden, gedubte stemmetjes en een jiggy-jiggy sfeer. Dit album heb ik 2 keer proberen te luisteren en die luisterbeurten waren na 2 minuten al voorbij. En dan had ik ieder nummer gehad. Dit is het omgekeerde dan waar ik van hou: laagst mogelijke score. Helaas.

avatar van MAS
2,0
MAS
Ik vind het een originele keus voor het hiphop album van de week maar het album zelf kan me niet boeien. Er is helemaal niets origineels aan dit album en er staan echt verschrikkelijke nummers op. Vooral het laatste nummer laat je achter met een naar gevoel.

avatar van Silky & Smooth
Ik vind het vooral jammer dat er na het laatste nummer niks, maar dan ook niks is blijven hangen. Zelfs niet naar meerdere luisterbeurten. Dat is mij eigenlijk nog nooit gebeurd. De producties vallen niet op, de rappers boeien niet. Het is gewoon niet zoveel...

avatar van Colucci_Era
Een paar redelijke nummers, maar verder is het me wat saai. Het word nergens echt hoogstaand,qua beats en qua raps, maar heb wel licht genoten van een paar nummers. Helaas staan er ook slechte nummers op, maar dat ligt voornamelijk aan de rappers.

avatar van V.B.
3,5
Coasting is toch wel een beetje een anthem voor een feestje bij ons! (in het oh zo gezellige Almere )

Hoogstaande hiphop vind ik het zelf ook niet, maar het luistert leuk weg.

FightForMore
Zou ik er een heel bericht over spenderen ? Nee. Dit album is gewoonweg slecht. Halverwege ben ik er mee gestopt en zoiets doe ik niet vaak.

avatar van Colucci_Era
Als je hem niet helemaal hebt geluisterd waarom beoordeel je het album dan.

FightForMore
Ik heb het dan nog eens geprobeerd, maar heb bijna altijd moeten skippen.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:22 uur

geplaatst: vandaag om 07:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.