8 stemmen | gemiddelde 3,56
Score
Label:
Antitotale tijdsduur: 37:46totale tijdsduur: 37:46
[permalink] geplaatst op 2 maart 2011, 19:13 uurhad van mij nog wel wat meer Spaghetti Western-achtige muziek op mogen staan.
track 12 is een Medley waar ook "Ride Of The Valkyries" van Wagner in voorkomt.
track 17, 19 en 20 door Los Lobos !
dus niet alles is van Zimmer, had misschien wel iets uitgebreider gekunt deze tracklist.
[permalink] geplaatst op 3 maart 2011, 20:36 uuruitgekomen op antirecords wekt gelijk mijn intresse die hebben een neus voor mooie dingen die niet per se hip zijn
[permalink] geplaatst op 5 maart 2011, 14:51 uurmis wel de samenhang, lijkt allemaal een beetje bijelkaar geraapt.
blijft toch een leuk en interessant werkje.
komende week naar de bios.
[permalink] geplaatst op 24 maart 2011, 0:41 uurLeuk om te luisteren maar niet echt Zimmer op z'n best.
Natuurlijk is het geweldig, cool en super gedaan maar Zimmer kan veel beter. Dit is gewoon een standaardwerkje van hem die hij in 1 week in de studio gemaakt heeft.
Maar zijn nummers blijven wel aantrekkelijk dus luister ik ze wel vaak.
Rango is goed, de stijl van Inception is beter. Dit deed me vooral denken aan Pirates of the Caribbean III.
[permalink] geplaatst op 24 maart 2011, 22:48 uurPersoonlijk vind ik deze weer wat frisser dan Inception. Deze is ook zeker niet Zimmer's beste, maar wel een mooie opmaat naar zijn soundtrack voor On Stranger Tides. Rango komt het dichtst bij de Pirates soundtracks van al het werk van Zimmer.