menu

Royce da 5'9" - Success Is Certain (2011)

mijn stem
3,09 (28)
28 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Gracie

  1. Legendary

    met Travis Barker

  2. Writers Block

    met Eminem

  3. Merry Go Round
  4. Where My Money
  5. ER

    met Kid Vishis

  6. On the Boulevard

    met Nottz en Adonis

  7. I Ain't Coming Down
  8. Security
  9. Second Place
  10. My Own Planet

    met Joe Budden

  11. I've Been Up I've Been Down
zoeken in:
avatar van Game
3,5
^ Tuurlijk niet.

avatar van Mr. Motchok
haha dat dacht ik al, ik luister nooit naar die gast dus ik vroeg et maar ff.

avatar van Gloeilamp
3,0
Hoge verwachtingen hiervan, zeker na Bad Meets Evil.
Tracks als Merry Go Round en Legendary zijn erg goed, maar op de andere nummers klinkt Royce, zoals hier al gezegd is, alsof hij er geen zin in heeft.
Ik houd het maar bij Bad Meets Evil.

avatar van KILLERBEE99
2,5
Second Place DJ Premier

avatar van J.M.
Snap eigenlijk niet waarom dit zoon laag gemiddelde heeft vind dit gewoon weer een fijne plaat van Royce. Misschien niet zo goed als Bad Meets Evil maar zeker een dikke voldoende.

avatar van Game
3,5
Zeker geen slecht album. Royce's laatste indie album heeft toch wel wat grote namen. Jammer dat er wat tracks erg oud zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Royce rapt gewoon goed, de beats zijn niet speciaal maar doen wel hun werk. Maar wat verwacht je ook van DJ Premier, Mr. Porter en Eminem. Jawel, laatstgenoemde levert de beste track (Merry Go Round) en laat zien dat hij nog steeds kan produceren. Dat wordt wat voor het Slaughterhouse album. Second Place met Premo op de beat is uiteraard ook een hoogtepunt, Royce laat niks van die track heel. Het nummer over Proof, Security, is ook erg mooi met een ingetogen Royce. My Own Planet heb ik inmiddels ook verschrikkelijk veel afgedraaid (sinds 2009) maar het verveelt nog steeds niet. Als laatste moet ik zeggen dat de beat van I've Been Up I've Been Down een blijvertje is.

3,5* Met andere woorden: geen hoogvlieger maar dat was ook niet de bedoeling van Royce.

avatar van Silky & Smooth
Zwak. Had meer verwacht van Royce, helemaal na Bad Meets Evil. Als de helft van het duo vond ik hem erg goed. Hij verraste mij zelfs. Dit is dan een teleurstelling. Ook het nummer met Eminem hierop is niet de moeite waard. Ik heb maar weinig goede nummers kunnen ontdekken op Success is Certain. Legendary vind ik een lekkere binnenkomer, maar dat nummer was al niet de sound die ik verwachtte. Ik vind de producties, op die van Mr. Porter en Premier na, vrij goedkoop klinken. On the Boulevard vind ik tot nu toe de enige echte uitschieter. Security vind ik ook geen mooi eerbetoon. De echo in zijn stem is uitermate vervelend, zeker in combinatie met het vervelende 'klopje' in de beat. Nee, dit is niet veel goeds...

avatar van Dirruk
Hij is aardig in vorm dit jaar. Op deze plaat ook, maar toch weet het me niet helemaal te pakken. Meeste refreinen vallen zwaar tegen vind ik.

avatar van idioot2
Pfffffffff Writers Block is DIK! Dit nummer pompt zo lekker, en de raps zijn ook erg strak, 5* nummertje

Gast
geplaatst: vandaag om 21:40 uur

geplaatst: vandaag om 21:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.