102 stemmen | gemiddelde 4,17
Label:
Atlantic
Good Times, Bad Times (2:46)
Babe I'm Gonna Leave You (6:43)
Dazed and Confused (6:28)
Communication Breakdown (2:29)
Whole Lotta Love (5:34)
What Is and What Should Never Be (4:45)
Immigrant Song (2:27)
Since I've Been Loving You (7:24)
Black Dog (4:55)
Rock and Roll (3:41)
The Battle of Evermore (5:53)
met Sandy Denny
When the Levee Breaks (7:10)
Stairway to Heaven (8:00)
totale tijdsduur: 1:08:15totale tijdsduur: 1:08:15
[permalink] geplaatst op 23 april 2005, 11:25 uurFantastische nummers staan op deze plaat! Heerlijk!!
[permalink] geplaatst op 23 april 2005, 12:41 uurtoch wel raar dat er geen album van deze fantastische band, denk zelfs de beste band uit de jaren '70, in de top staat.
[permalink] geplaatst op 22 juni 2005, 18:59 uurWat een heerlijke nummers!!! Als je dit soort juweeltjes kunt maken ben je een grote band.
Inderdaad onvoorstelbaar dat er niks van Led Zeppelin in de Top 100 staat. Eén van de beste, meest invloedrijke en best verkochte artiesten aller tijden

nicolas
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2005, 11:30 uurslechts 1 klein nummertje dat me niet aanspreekt, de rest is een fantastische combinatie van allerlei soorten muziek, hard, zacht, country, rock 'n roll, ... de ene song na de andere is om mee te zingen

og schreeuwen

[permalink] geplaatst op 29 augustus 2005, 11:39 uurAardig album met enkele goed nummers maar zeker niet mijn favoriet. Ik heb het niet zo op die gitaarsolo's en lange nummers. (ben meer van melodieus) Moet wel toegeven dat 'Stairway To Heaven' een fantastisch nummer is.
mugken
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2006, 10:29 uurHiLL schreef:
Fantastische nummers staan op deze plaat! Heerlijk!!
Ik ben het volledig met je eens het zijn heerlijke nummers

Er ontbreken wel een paar nummers zoals heartbreaker4,5*
mugken
[permalink] geplaatst op 10 februari 2007, 7:53 uurEigelijk is het wel moeilijk om op een verzamelaar te stemmen, dus ik ga het ook niet doen.
[permalink] geplaatst op 26 maart 2007, 16:29 uurmugken schreef:
Ik vind het eigenlijk juist beter, de meeste van mijn favorieten staan hierop, dus is het eigenlijk beter.
Nu ja, Led Zeppelin blijft de beste band ooit.
Sheplays
[permalink] geplaatst op 21 april 2007, 23:15 uurFreekje is in for a treat...
[permalink] geplaatst op 5 juli 2007, 23:21 uurWeer een verzamel die ik niet heb.
Maar toch 5 sterren
[permalink] geplaatst op 10 september 2007, 2:42 uurmugken schreef:
Heel goed, doe ik ook niet. Het is eenvoudiger om de albums 1 tm 4 te kopen. Dan heb je fantastische liedjes als How many more times, Thank you, Ramble on en Tangerine er bij.
[permalink] geplaatst op 8 maart 2008, 18:42 uurMachtige verzamelaar. Ik weet niet waar ik moet beginnen om hun albums uit te pluizen...
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 13:29 uurM.Nieuweboer schreef:
Toch jammer Mark. Je vergat het vijfde nummer van Led Zeppelin IV te noemen

. Maar goed, je hebt je bericht ruim twee jaar geleden gepost. Ik ga er vanuit dat je anno 2010 deze fout niet meer maakt