menu

DJ D vs. Rayden - Sacrifice (2011)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Italiƫ / Spanje
Dance
Label: Hardcore Blasters

  1. DJ D en Rayden - Sacrifice (5:55)
  2. DJ D - Bullshit Money (4:46)
  3. Rayden - Push the Button (5:17)
totale tijdsduur: 15:58
zoeken in:
avatar van Joeri_000
3,5
Tis um net niet he

avatar van Hellblazer
3,0
Niet veel bijzonders deze EP inderdaad. Alle tracks zijn wel aan te horen, maar niet iets om te onthouden.


Sacrifice heeft best een geinig melodietje, meer niet. Kicks zijn vrij saai, zoals ik bijna altijd vind bij Hardcore Blasters. Dat label moet het echt hebben van de melodielijnen over het algemeen.

DJ D's solotrack is al beter. Ik vind zijn tracks meestal wel redelijk fijn. Deze kicks bevallen me ook iets beter en de opbouw van de melodie in de break is goed gedaan. Hij wordt ook niet voor niks de 'master of melody' genoemd, al is dat imo wel overdreven.

De afsluiter, Push The Button is weer zo'n opgefokte uptempo track. In het verleden heeft Rayden onder het alias DJ Piwi in ik meen 2008 een 2-tracker uitgebracht die ik erg sterk vond, daarna is het nooit meer echt goed geworden geloof ik. Dit nummer opent wel goed, maar daarna zwakt het al snel af en blijft het een vrij 'dood' nummer. Wat ik wel leuk vind is het bliepje in de track. Doet me ook erg denken aan Mad Dog's en Nosferatu's track Lost. De albumversie wel te verstaan. Dat nummer was wel 10 x beter overigens.

Had hier al een drietje staan en dat blijft ook zo voorlopig.

avatar van Joeri_000
3,5
Joeri_000 schreef:
Tis um net niet he

Hij wordt wel steeds beter als je hem vaker luistert.. Maat heeft um op plaat, toch wel leuk , zeker in de mix ...

Gast
geplaatst: vandaag om 12:03 uur

geplaatst: vandaag om 12:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.