15 stemmen | gemiddelde 3,96
Like a Stone
Black Hole Sun
Imagine
The Keeper
[permalink] geplaatst op 5 november 2011, 9:28 uurHmmm zou dit wat zijn?
Ik had meer gehoopt op een nieuwe Soundgarden..
[permalink] geplaatst op 5 november 2011, 9:57 uur
[permalink] geplaatst op 5 november 2011, 9:58 uurAchja, je weet dat ze vorig jaar weer bij elkaar zijn gekomen, dus daar had alles in gezeten.
Ik word een beetje bang van releases als dit met "Imagine" en "Black Hole Sun".
Er komt overigens in de Lente van 2012 een nieuwe Soundgarden

[permalink] geplaatst op 5 november 2011, 10:47 uurIk zit er niet op te wachten iig, die nieuwe soundgarden, het beste is al gemaakt door de band, Cornell doet al jaren zijn eiigenwijze ding en trekt daarmee wellicht weer nieuwe fans, mij kan het nie bekoren, al is het immer een genot de man te horen zingen
[permalink] geplaatst op 6 november 2011, 10:28 uurakoestische plaat met led zeppelin cover (thank you) & john lennon cover (imagine), waar de man live (met band of soundgarden) soms niet altijd even zuiver klinkt kan dit toch solo wel opvallen en storend overkomen...
[permalink] geplaatst op 24 november 2011, 19:53 uurCornell is hier wel goed bij stem, vind ik eigenlijk. Het klinkt stukken beter dan zijn liveoptredens in de Audioslave-periode. Dat gezegd hebbende zit ik eigenlijk meer te wachten op die nieuwe Soundgardenplaat en is dit niet meer dan een leuk tussendoortje.