The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

12 stemmen | gemiddelde 3,70
Score / Rock
Label:
Hollywoodtotale tijdsduur: 1:02:38totale tijdsduur: 1:02:38
[permalink] geplaatst op 4 mei 2005, 16:03 uurGoeie soundtrack bij alweer een geslaagde Wes Anderson film!
[permalink] geplaatst op 4 mei 2005, 20:44 uurAlle Seu Jorge liedjes waren Bowie-covers. Vooral uit zijn Hunky Dory/Ziggy Stardust-periode (net als Life On Mars en Queen Bitch). De beste man heeft verder alleen in Cidade de Deus gespeeld, maar ik weet niet meer welke hij rol hij daar had.
[permalink] geplaatst op 4 mei 2005, 22:01 uurIk weet het, maar ik ken niet veel David Bowie songs behalve dan zijn grote hits...
[permalink] geplaatst op 25 december 2006, 11:50 uurMark Mothersbaugh heeft wel betere scores geschreven. Dat valt vooral te merken aan het toch tamelijke normale gevoel bij zijn muziek, waar hij normaal vol leuke ideeen een originele, dwaze score aflevert.
[permalink] geplaatst op 30 juni 2008, 23:55 uurPing Island / Lightning Strike Rescue Op
Echt een briljant stukje score bij een van de grappigste scènes uit de film.
D-ark
[permalink] geplaatst op 2 juli 2008, 13:53 uurgemaster schreef:Het vetste nummer blijft toch Search & Destroy. Als Bill Murray die piraten neerschiet met op de achtergrond dit nummer, das toch wel erg stoer hoor

Nou stoer, eerder lachwekkend.
Hier maar eens achteraan gaan.
[permalink] geplaatst op 26 juli 2008, 0:08 uurLaat het samenstellen van een mooie soundtrack maar aan Wes Anderson over! Vooral Mark Mothersbaugh is mede verantwoordelijk voor die grappige liedjes die perfect met de beelden van de film samensmelten! The Royal Tenenbaums is alweer zo'n perfect voorbeeld hiervan!
D-ark
[permalink] geplaatst op 11 september 2008, 14:29 uurwaar ik Elliott van ken. Meneer heeft smaak.