34 stemmen | gemiddelde 3,91
Jail Bait (4:46)
Alone (3:04)
Lullabye (3:08)
Valediction (6:20)
Where Were You Tomorrow[Live] (10:23)
totale tijdsduur: 40:57totale tijdsduur: 40:57
[permalink] geplaatst op 27 februari 2006, 18:31 uurkan er mij iemand zeggen of dit op cd bestaat , ik heb vroeger de lp eindeloos beluisterd , en was er gek op , maar de lp is al lang verdwenen , en ik zou hem graag op cd hebben ,mvg michel de meester
als er dit ooit iemand leest , hopelijk
[permalink] geplaatst op 7 april 2006, 15:41 uurKheb 'm op cd zien liggen in Elpee in Groningen.
[permalink] geplaatst op 12 november 2007, 14:07 uurWat jammer dat de single edit van Jailbait niet als bonus op de CD staat. ............. Vas Dis is een soort van Focus exercitie zonder orgel, maar wel met een 2e gitaar natuurlijk. Allejezus lekker nummer .........
[permalink] geplaatst op 16 januari 2008, 18:14 uurEn dan vooral ook die tekst he!
[permalink] geplaatst op 25 juli 2008, 9:54 uurGert P schreef:
En dan vooral ook die tekst he!
Ja nou, daar hebben ze werk aan gehad

[permalink] geplaatst op 25 juli 2008, 11:42 uurbeaster1256 schreef:
als er dit ooit iemand leest , hopelijk
Deze is er wel op cd, ik heb hem bij Plato in Deventer gezien.
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 0:11 uurhoera , ik heb hem een vriend heeft hem gedownd voor me , wat een jeugdsentiment , prachtig
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2008, 8:04 uurErg lekker album, met een veelheid aan stijlen erop. Valediction is nog altijd het prijsnummer voor mij. Op CD.
[permalink] geplaatst op 12 januari 2009, 15:41 uurEr bestaat ook een versie van Alone met vocalen.
Deze zijn verkijgbaar op "First Light". Deze bevat de allereerste opnamen van the Ash.
[permalink] geplaatst op 19 februari 2009, 22:02 uurOok weer een klasse album, maar desondanks niet zo goed als het debuut. Jail Bait is een heerlijk nummer.
[permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 11:39 uurDit is een heel lekkere plaat beter dan het debuut, minder dan argus. Dat is de top. Maar deze mag ook niet ontbreken
[permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 11:46 uurBenZet schreef:
The Ash aan het ontdekken?
Probeer Live Dates Volume 1 en Live Dates Volume 2 eens.
Die zijn wat rauwer en alle beste nrs staat er op.
[permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 12:07 uurKingsnake schreef:BenZet schreef:
The Ash aan het ontdekken?
Probeer Live Dates Volume 1 en Live Dates Volume 2 eens.
Die zijn wat rauwer en alle beste nrs staat er op.
Zo komen wij elkaar de laatste tijd vaak tegen
Ik heb WA een tijd geleden ontdekt, alleen nog vrij weinig op gereageerd
Maar de live dates tip ga ik serieus nemen, daar heb ik wel het eea van, maar is op de een of andere reden wat in de vergetelheid geraakt.
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2009, 22:12 uurNa hun fantastische debuutplaat, kwam een jaar later Pilgrimage. Wederom een prachtig album iets minder dan de voorganger en opmaat naar Argus.
Het eerste nummer Vas Dis klapt er gelijk in, een heel apart nummer; stuwende bas en 'zang' (lees klanken) en gitaren die dezelfde melodie volgen. Opzwepend.
The Pilgrim een fenomenaal nummer wederom geen zang. Prachtige rustige opbouw, naar heerlijke tegendraadse ritmes, vlammend gitaarwerk en een goed abrupt einde.
Ruim 13 minuten verstreken en er is nog geen woord gezongen, maar wat heb ik al genoten.
Jail Bait is een geweldig bluesrock nummer, wat het live altijd goed doet
In het midden een drietal rustige nummer vooral vind ik Valediction een prachtig mooie ballad, Een rustig baken temidden van het gitaargeweld.
Want daarna gaan de heren weer 10 minuten los FIJN HOOR!