menu

The Viper - Coming Home (2011)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Nederland
Dance
Label: Neophyte

  1. Coming Home (5:40)

    met Neophyte

  2. Sacred Fire (5:38)
  3. World of Hurt (4:46)

    met Tommyknocker

totale tijdsduur: 16:04
zoeken in:
avatar van Hellblazer
3,0

Had ik deze nog niet toegevoegd?

Wel een aardige ep, Maar Coming Home is wel heel erg cheesy. Echt zo'n handjes-in-de-lucht break en daarna een heel erg vrolijke melodie. Gelukkig is dit niet de standaard van de twee producers. Wel leuk om af en toe te horen, maar heeft naar mijn mening niet meer zoveel met Hardcore te maken. Hardcore hoort hard te zijn en lak aan grenzen te hebben. Maar goed, zoals ik al zei: voor af en toe is het niet een verkeerde luisterplaat.

Sacred Fire is ook best aardig, maar beetje verkeerde break met die lage stem. Het lijkt een beetje op een mislukte poging om mysterieus en duister over te komen. De melodie is best lekker maar niets bijzonders verder.

World of Hurt is de afsluiter en samen met de Italiaan Tommasso Mara gemaakt. Hoop ook dat hij eens weer een EP'tje uitbrengt. Wordt wel weer tijd, z'n laatste is eind 2010 uitgebracht en hij is wel een van de betere Mainstream producers naar mijn mening. Enfin, de kicks in dit nummer zijn al beter dan in de andere nummers, maar vooralsnog vind ik dat er te weinig Tommyknocker invloeden te horen zijn. Melodie is weer typisch The Viper volgens mij en ook deze track is eigenlijk niets memorabels.

Van mij 3 sterretjes.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:30 uur

geplaatst: vandaag om 10:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.