menu

Marissa Nadler - The Sister (2012)

mijn stem
3,71 (14)
14 stemmen

Verenigde Staten
Folk
Label: Box of Cedar

  1. The Wrecking Ball Company (4:50)
  2. Love Again, There Is a Fire (2:57)
  3. Christine (3:32)
  4. Apostle (3:51)
  5. Constantine (4:30)
  6. To a Road, Love (4:13)
  7. In a Little Town (3:58)
  8. Your Heart Is a Twisted Vine (5:22)
totale tijdsduur: 33:13
zoeken in:
avatar van The Scientist
4,0
Nog weer minimaler dan zijn voorganger... dit is weer een beetje Marissa Nadler die teruggaat naar het geluid van de eerste twee platen, alleen is de gitaar wat verder naar de achtergrond gemixt waardoor er nog meer nadruk op haar stem ligt...

Waar mensen van mij zouden mogen verwachten dat ik hierover wel te spreken ben, ga ik dan ook zeker met die mensen mee, echter met een kanttekening.. De stukken dat er andere instrumenten te horen zijn zijn eigenlijk de spannendste stukken van het album... de bas en drums in Constantine maken dat echt een geweldig nummer, al komen ze maar bij vlagen langs.. ook de drums en bas in het openingsnummer zijn er niet voor niets, die tillen het echt naar een hoger niveau.

En zowaar een nummer gedragen door piano, maar ook dat komt allemaal erg goed over

Wat mij betreft wordt hier de opgaande weg die op haar self-titled album werd ingezet een goed vervolg gegeven, op het nummer 'In a Little Town' na, dat vind ik echt nergens naar klinken.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:10 uur

geplaatst: vandaag om 14:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.