49 stemmen | gemiddelde 3,77
België
Label:
Excelsior
Intro (1:45)
I'm Coming for You (3:27)
On My Knees (5:37)
Short Term Memory Love (5:03)
Cherry (3:26)
My Baby's Got a Gun (7:36)
All This Dancin' Around (5:49)
Drum Solo (4:38)
First Taste (3:56)
Is It (5:55)
Feed Me (5:38)
Let It Ride (3:31)
It Hasn't Gone Away (5:59)
I Follow Rivers (3:34)
It Hasn't Gone Away (6:32)
Love Lost in Love (3:41)
Cherry [Christmas Version] (3:04)
All Night Long (4:17)
Ballad of a Thin Man (6:07)
totale tijdsduur: 1:29:35totale tijdsduur: 1:29:35
[permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 20:44 uurOp www.triggerfinger.net kun je de deluxebox bestellen en de normale vormen van lp + cd of alleen cd en op Deezer kun je het album alvast beluisteren.
[permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 20:54 uurI follow rivers is voor mij geen reden om de rest te gaan luisteren. Integendeel zelfs, wat een k*tnummer is dat zeg
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 22:19 uurJe kunt zeggen wat je wilt over albums als Made In Japan, maar dit is toch wel een van de allerbeste livealbums die ik ooit gehoord heb. Zit enorm veel energie en kracht in.
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 23:25 uurI Follow Rivers wijkt aardig af van de rest van hun muziek.
Daarbij moet ik aan Paul Young denken, in andere nummers hoor ik eerder Queens Of The Stone Age terug.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 13:21 uurIedereen zegt live zijn ze veel beter en heb ze meerdere malen gezien en is live geweldig maar thuis luister ik liever de studioalbums deze vind ik niet om aan te horen kwa sound. 1 enorme brei!
overigens op 3 voor 12 te horen nu
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 14:40 uurDeze net ontvangen vanuit het Excelsior Supporters lidmaatschap, ik ben benieuwd.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 15:08 uurHet geluid is inderdaad niet zo goed.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 15:29 uurZeer vreemd, want dat was de reden waarom ze zelf niet te spreken waren over
deze liveplaat.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 15:41 uurInderdaad vreemd.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 17:06 uurEr zal wel gecasht moet worden. Op de radio hoor je ook de ene Triggerfinger-cover (Lykke Li, Rihanna, Rod Stewart) na de andere de laatste tijd. Het wordt een beetje genant eigenlijk. Het laatste nummer hier zal wel een cover van één van de beste Bob Dylan-nummers zijn, ben ik bang.
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 23:04 uurherman schreef:
Is inderdaad een Bob Dylan cover; wel mooi uitgevoerd, al vind ik de versie van Willard Grant Conspiracy beter.
[permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 14:04 uuruitgave voor vooral de fans denk ik.. leuke bonus cd met on the road sessions... zeer gunstig geprijsd ook....
had toch liever stiekem ook een dvd erbij gehad...
[permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 14:26 uurherman schreef:
Van
deze versie ter ere van Dylan's 70e verjaardag vorig jaar, krijg ik in elk geval geen strakke plasser.
Vooral dat irritante effect over zijn stem is niet bepaald bevorderend voor het nummer...
Nee, na al die decennia is het credo ''Nobody sings Dylan like Dylan'' ook hier weer van toepassing, wat wel blijkt uit
deze versie van de grootmeester zelf uit Manchester vorig jaar !
[permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 18:48 uurMooie uitgave. Ook binnen als Excelsior Supporter... Muur van geluid maar geeft een goed beeld van deze bij uitstek Live band. Ben niet van alle nummers gecharmeerd maar de bonus disc vergoed een hoop. Verrassende uitvoeringen (Dylan cover) en het overbekende I Follow Rivers.
[permalink] geplaatst op 21 mei 2012, 8:14 uurI Follow Rivers vind ik Triggerfinger onwaardig, wat een prut nummer.
[permalink] geplaatst op 23 mei 2012, 13:38 uurwoordenaar schreef:
I Follow Rivers vind ik Triggerfinger onwaardig, wat een prut nummer.
Wat een onzin.
[permalink] geplaatst op 25 mei 2012, 17:47 uurHoe zo onzin? Het rockt niet, het is gewoon geen Triggerfinger. En bovendien: wie heet er nu Lykke Li? Zo noem je je paard nog geen eens.
[permalink] geplaatst op 28 mei 2012, 10:44 uurwoordenaar schreef:
Triggerfinger mag toch ook wel eens een niet-rockend nummer maken, maar gewoon een rustig nummer maken?!?!?!?! En trouwens, Lykke Li is waarschijnlijk gewoon een Zweedse naam.
[permalink] geplaatst op 28 mei 2012, 12:33 uurHeerlijke moddervette live plaat van Triggerfinger. Zo hoor/zie ik ze het liefst......live
[permalink] geplaatst op 29 mei 2012, 16:37 uurwoordenaar schreef:
Zeer conservatief antwoord, maar dat lag in de lijn der verwachting.
[permalink] geplaatst op 30 mei 2012, 15:43 uurIk vind I follow rivers een zeer sterke cover, een nummer dat triggerfinger zich eigen heeft gemaakt. Het ligt in de lijn van It hasn't gone away en love lost in love, deze zijn wat gelijkaardig
[permalink] geplaatst op 2 juni 2012, 15:32 uurIk mag hopen dat de die fantastische Ruben Block die houthakkers om hem heen 's een keer vaarwel zegt en gaat doen waar ie echt goed in is: mooie rustige liedjes zingen.
[permalink] geplaatst op 16 juni 2012, 19:58 uurDeze cd bevalt me elke draaibeurt beter!!! Energiek zoals liveplaten bedoeld zijn!!
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2012, 11:19 uurherman schreef:
Misschien doel je op een ander nummer, maar I Follow Rivers is juist een Lykke Li-cover.
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2012, 11:28 uurNee, met "Triggerfinger-cover" bedoel ik een nummer dat door Triggerfinger gecoverd wordt. Inderdaad het nummer van Lykke Li, maar bv. ook Man Down van Rihanna.
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2012, 11:36 uurAh, op die fiets. Ik heb die Rod Stewart nog nooit gehoord eigenlijk en wist niet eens van het bestaan af van die Rihanna-cover. Toegegeven, ik heb de afgelopen maanden zeer zelden radio geluisterd, maar die Rod Stewart-cover is toch niet echt iets wat op de radio gedraaid wordt (misschien 3FM)?
[permalink] geplaatst op 27 augustus 2012, 11:49 uur
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2012, 16:07 uurMan Down met Kashmir riff is geniaal gewoonweg, in de Red Bull Sound Clash tegen De Jeugd Van Tegenwoordig zag je Willy Wartaal gewoon kijken met een blik van: shit hier kunnen we niet tegenop.
Beenharde riff met drumwerk, gevolgd door een werkelijk alle duivels ontbindende Ruben Block, zalven en slaan tegelijk, heel hoog gaan... ik had eigenlijk stiekem gehoopt dat dir hier op ging staan.. zag dan de tracklist en hoopte nog stiekemer dat het als hidden track ging zijn... helaas, kon nog perfect op cd 2...
[permalink] geplaatst op 9 november 2012, 16:39 uurherman schreef:Het moet gezegd: Ruben Block laat zich aardig gaan in It Hasn't Got Away.
Vorige week de vinyl versie (3 LP's + CD) gekocht en ben inmiddels al drie keer uit de stoel gekomen om op kant vier de naald terug te zetten naar dit geweldige nummer!
Het gitaargeweld lijkt een beetje op Neil Young met een slecht humeur.
Achteraf inderdaad jammer dat ManDown de bonus plaat niet gehaald heeft, één van de betere covers die ik ooit gehoord heb.
[permalink] geplaatst op 12 november 2012, 15:27 uurFantastisch live album waar de beleving van een Triggerfinger concert vastgelegd is. Is It klinkt live geweldig, net zoals On My Knees. Beide zijn beter dan de studioversies.
Goede songkeuzes, opener I'm Coming For You knalt meteen de speakers uit en er staan ook een aantal rustige parels op zoals It Hasn't Gone Away en All Night Long.
5 sterren.