Maroon 5 - Overexposed (2012)

27 stemmen | gemiddelde 2,51
Label:
A&M
One More Night (3:39)
Payphone (3:51)
met Wiz Khalifa
Daylight (3:45)
Lucky Strike (3:05)
The Man Who Never Lied (3:25)
Love Somebody (3:49)
Beautiful Goodbye (4:15)
Wipe Your Eyes * (3:34)
Wasted Years * (3:33)
Kiss * (7:00)
toon 3 bonustracks totale tijdsduur: 42:10 (56:17)totale tijdsduur: 42:10 (56:17)
* = niet op elke versie van dit album aanwezig
[permalink] geplaatst op 29 april 2012, 19:14 uurWat zitten we hier weer op te wachten met z'n allen! Ik had nog goede hoop toen ik
Come Away to the Water hoorde, ongetwijfeld het beste nummer dat Maroon 5 heeft gemaakt in de afgelopen tien jaar

Helaas; single Payphone geeft waarschijnlijk weer het startschot voor een album vol platte en overgeproduceerde popliedjes die kant noch wal raken.
[permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 19:14 uurErg benieuwd! Payphone vind ik wel erg makkelijk... Het stukje dat ik van Wipe Your Eyes heb gehoord vond ik wel lekker klinken, al heeft het een wat aparte intro... Ik verwacht geen nieuwe Songs About Jane en ook het niveau van It Won't Be Soon Before Long zal wel niet geëvenaard worden, maar ik hoop gewoon op een paar lekkere nummers.
[permalink] geplaatst op 3 juni 2012, 16:14 uurIk vind Payphone toch wel een fijn nummertje. Ben benieuwd naar het volledige album, de hoes vind ik niet zo mooi..
[permalink] geplaatst op 8 juni 2012, 11:41 uurVorige plaat was erbarmelijk. Hopelijk pikken ze snel het catchyness niveau van hun eerste twee platen weer op.
[permalink] geplaatst op 10 juni 2012, 13:32 uurWasted Years, studio versie? Dit was een nummer gemaakt na Songs About Jane, maar uiteindelijk nooit is opgenomen is in de studio (alleen live). It Won't Be Soon Before Long is ook totaal anders dan Wasted Years, dat in de lijn ligt van Songs About Jane.
Voor de rest ben ik bang dat het veelal overgeproduceerde pop nummers zijn waar veel geld mee te verdienen valt. Ook niet heel erg om af en toe zo'n cd op te zetten...
[permalink] geplaatst op 11 juni 2012, 11:05 uurEerste 2 albums waren redelijk leuk. Toen hadden ze beter kunnen stoppen. Ik kan me niet voorstellen dat je echt werkelijk denkt als 'stoere' band dat je met 'Payphone' een goed nummer hebt gemaakt.
[permalink] geplaatst op 13 juni 2012, 13:40 uur@Ralph
Ik denk meer dat ze hiermee het grote publiek willen aanspreken en goed willen verdienen...
[permalink] geplaatst op 19 juni 2012, 21:16 uurAlbum is gelekt.
Klinkt wel aardig, wel een stuk commercieler dan de vorige.
Luisterd wel lekker weg, maar verder niet heel sterk ofzo. Songs of Jane blijft toch favoriet..
[permalink] geplaatst op 20 juni 2012, 12:03 uursad en one more night zijn de beste nummers hierop!
[permalink] geplaatst op 29 juni 2012, 20:21 uurwat is dit ineens voor een onzin, waar is de alleraardigste IWBSBLpoprock?
[permalink] geplaatst op 3 juli 2012, 14:20 uurIk weet zowel Songs about Jane te apprecieren als hun latere albums. Ben alvast heel benieuwd naar deze

Payphone vind ik alvast een erg mooi nummer, al ben ik het ondertussen al wat beu gehoord..
[permalink] geplaatst op 5 juli 2012, 20:31 uurMij82 schreef:
Klinkt wel aardig, wel een stuk commercieler dan de vorige.
Kan dat dan? Nog commerciëler dan hun vorige?

[permalink] geplaatst op 8 juli 2012, 19:27 uurWat een teleurstelling. Dit album kan lang niet tippen aan hun vorige albums. Enkel Payphone springt er echt uit, de rest is nogal gewoontjes.
[permalink] geplaatst op 19 juli 2012, 19:26 uurAangezien je smaak.. past dit juist goed bij je. Te commercieel deze plaat.
[permalink] geplaatst op 24 juli 2012, 11:25 uurNeen, deze is net iets te commercieel voor mij.
0,5
[permalink] geplaatst op 26 juli 2012, 11:48 uurEen misdaad tegen de mensheid zo slecht is deze muziek... ik wordt er zowel fysiek als mentaal ziek van en dat geldt voor elk album en nummer van deze ziekelingen en geld ook voor de 'fans' hiervan !!! KOTS
[permalink] geplaatst op 6 januari 2013, 17:24 uurXtReM3 SkILLz schreef:
Alsof de fans hier iets mee te maken hebben, dit is natuurlijk de grootste onzin. Mensen die Maroon 5 goed vinden mogen dat toch gewoon blijven doen? Dat jij naar 'veel betere groepen' zoals Radiohead en Pink Floyd luistert maakt jou natuurlijk erg cool, maar om mensen die van andere muziek houden dan jij zover de grond in te trappen slaat natuurlijk nergens op.
Ik moet eerder kotsen om dit soort kloteberichten dan wanneer ik Maroon 5 hoor. Ik vind dit ook geen topalbum, maar laat de mensen die hier wel houden in hun waarde. Smaken verschillen hé.
[permalink] geplaatst op 22 april 2013, 14:21 uurDaylight en Payphone zijn 2 prima nummers, maar daar blijft het helaas bij. One More Night kon ik na 2 keer luisteren helaas niet meer uitstaan. In de overige nummers klinkt weinig beleving door; daarnaast weten ze eigenlijk nauwelijks te boeien