menu

Alamaailman Vasarat - Valta (2012)

mijn stem
3,86 (7)
7 stemmen

Finland
Folk / Avant-Garde
Label: Laskeuma

  1. Riistomaasiirtäjä (4:10)
  2. Henkipatto (5:05)
  3. Hajakas (4:30)
  4. Norsuvaljakko (4:01)
  5. Haudankantaja (4:08)
  6. Luu Messingillä (5:07)
  7. Väärä Käärme (3:29)
  8. Uurnilla (4:04)
  9. Hirmuhallinto (6:07)
totale tijdsduur: 40:41
zoeken in:
avatar van thedunno
4,0
Altijd leuk, weer een nieuwe Alamaailman Vasarat

Op zich biedt deze weinig nieuws onder de zon tov van de voorgangers, al lijk ik er wel wat meer Balkan-brass in te herkennen en wat minder Klezmer. De bombastische afsluiter is ook best opvallend. De voorgaande platen begonnen op sommige momenten wel een beetje in te kakken, met deze heb ik dat niet. Een duidelijk consistentere plaat dan zijn voorgangers.

Ach, als je zo'n ons unieke en idiote mix van stijlen weet voor te schotelen dan is (zelf)vernieuwing ook iets minder belangrijk. Voor wie de band niet kent: denk aan een mix van metal, Klezmer, big band jazz en een vleugje klassiek. Ben je er nog? Stel je dan ook cellos voor die af en toe klinken als heavy metal gitaren. Nieuwsgierig? Kopen die plaat!

Gast
geplaatst: vandaag om 16:46 uur

geplaatst: vandaag om 16:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.