4,0[permalink] geplaatst op 20 juli 2012, 15:46 uur
Valt wel mee toch. Klinkt heerlijk op het eerste gehoor. Misschien vind ik deze plaat nog wel wat beter dan haar voorganger. En die gastbijdrage van P.O.S is weer eens om bij te kwijlen.
4,0[permalink] geplaatst op 17 augustus 2012, 14:59 uur
Weer een toffe plaat van Dark Time Sunshine. In de lijn van zijn voorganger 'Vessel'. Misschien nog wel beter.
De beats van Zavala zitten echt goed in elkaar. Alleen vind ik Onry soms te veel mompelen en te monotoon klinken.
Hoogtepunten vind ik 'Can't Wait'. Die synthesizer melodie. En 'Overlordian' en 'Take My Hand' mede door de gastartiesten.
4,0[permalink] geplaatst op 5 september 2012, 12:10 uur
Dark Time Sunshine, bestaande uit rapper Onry Ozzborn en producer Zavala, brengt haar muziek uit op Fake Four. Als luisteraar met wat kennis van dit platenlabel weet je dan dat de muziek waarschijnlijk afwijkt van de standaard hiphopnormen. De normale acht of zestien bars - afgewisseld met fijne, maar simplistische refreinen - worden op ANX met regelmaat ingeruild voor bijvoorbeeld twaalf fraaie volzinnen per couplet en een refrein dat door instrumentatie wordt ingevuld. En ook de abstracte producties die steeds naar een climax toewerken zijn niet alledaags.